~ napisał(a): Jakoś nie słyszałem z ust prezydenta żadnych uszczypliwości, a u pana wręcz odwrotnie tutaj... Co innego pisze pan na Fejsie o życiu i inne złote mysli, a co innego pan robi tutaj. Niech się pan ogarnie. Prezydent będzie jeszcze rządził kolejną i następne kadencje. Nikt mu nie zagrozi.Nie zapędzaj sie tak -nie znasz dnia ani godziny nikt nie moze przewidziec swojej przyszłosci.Wybralismy P.staroste i to był strzał w 10tke .Medal dla P.Starosty z ;)
~ napisał(a): Jakoś nie słyszałem z ust prezydenta żadnych uszczypliwości, a u pana wręcz odwrotnie tutaj... Co innego pisze pan na Fejsie o życiu i inne złote mysli, a co innego pan robi tutaj. Niech się pan ogarnie. Prezydent będzie jeszcze rządził kolejną i następne kadencje. Nikt mu nie zagrozi.
~Obywatel powiatu napisał(a): Panie starosto jak zdrowie? a co tam mówić( jakotako) po japońsku nie chodzę ale jest winda nie ma barier dla niepełnosprawnych.Zapraszam na 3 piętro pokój 302 do niepełnosprawnego.Nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku bo jutro mozesz byc po tej drugiej stronie. Nie ma w tobie nic zyczliwosci
~obserwator napisał(a):~ napisał(a): Jakoś nie słyszałem z ust prezydenta żadnych uszczypliwości, a u pana wręcz odwrotnie tutaj... Co innego pisze pan na Fejsie o życiu i inne złote mysli, a co innego pan robi tutaj. Niech się pan ogarnie. Prezydent będzie jeszcze rządził kolejną i następne kadencje. Nikt mu nie zagrozi.Nie zapędzaj sie tak -nie znasz dnia ani godziny nikt nie moze przewidziec swojej przyszłosci.Wybralismy P.staroste i to był strzał w 10tke .Medal dla P.Starosty z ;)