Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zatrzyma lemingi?
~Ta niezalogowany
6 maja 2016r. o 6:06
A ja nie chcę, by ktoś PiS-owi przeszkadzał w tym, co robi.mgłosowałem na nich i cieszę się, robią swoje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 maja 2016r. o 6:08
No panie Boletus , takiego niby obiektywnego gniota , to nie spodziewał bym się po panu.

" Zapyta ktoś: jeśli nie Platforma, to kto? Kto zatrzyma PiS? "

Zakręciście obiektywne pytanie , pasujące jak ulał do bezstronności autora :D Ja postawię inne pytanie .

Jak długo Pis musiał by rządzić , aby Polakom rzeczowo na odcisk nadepnąć ?

Cała ta zaKODowana nagonka za pieniądze żyda Sorosa , tylko Lemingi jeszcze ekscytuje ubabrane w system żerowania na Państwie. Nie jestem Pisiorem , ponieważ :

- Duda podpisał przymus szczepień na brodawczaka ,
- Macierewicz chce z Polski zrobić poligon doświadczalny , pod tytułem , jak szybko Ruskie uporają się z NATO i pozwala sobie na wycieczki do Jerozolimy , jakby to było jakie Weel street.
- Program 500+ finansowany jest długiem przyszłych pokoleń
- Morawieckie jaja sobie robią , jeden na ambonie wielkiej góry głupców , drugi neoliberał , jak się okazuje w kwestiach gospodarczych.
- a kolejne złotouste hieny czają się na ciepłe państwowe posadki , tym razem z pod szyldu " Dobrej zmiany "

Czyli tak na prawdę nic się nie zmienia, ale jest nadzieja. Być może Kolega Prezio będzie chciał zmienić paragraf 220 Konstytucji , skoro zaczął już o zmianach gadać. Nadzieja , jak światełko w tunelu , mizerna , ale jest :D
I jest jeszcze i drugie "ale" . Powstrzymać Pis , to nie znaczy powstrzymać Lemingi . Wręcz przeciwnie. To waść jesteś , niby bezstronny kwalifikowany do płaczących za demokracją lemingów. Powstrzymać Pis , to znaczy sprzeciwić się " vox populi " , Narodowi , który uznał ... być może za namową prominentnego POpaprańca , że Polska , to " h . d. i kamieni kupa " . Nie mówiąc już o różnej maści aferach z grabieżą publicznej kasy w tle. Naród uznał , że trzeba ten stan rzeczy zmienić.

Reasumując ; gniot panie Boletus.
Niemniej jednak nie sądzę , żeby wyrosła trzecia siła. W ścierwomedialnym świecie ci , co na ekranach i falach radiowych się unoszą , mają po prostu bogatych sponsorów i służą interesom rzeczonych.
Życzę Panu owocnego skandowania siódmego maja ( czyżby demonstracja KOD-u w Warszawie ? :D ) i miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 7:41
~Ta napisał(a): A ja nie chcę, by ktoś PiS-owi przeszkadzał w tym, co robi.mgłosowałem na nich i cieszę się, robią swoje.

a ja nie chce.... oj oj rozplacz sie ...
im nie trzeba przeszkadzac i ch trzeba usunac bo zaraz sie obudzisz z reka w nocniku jak tak dalej beda rzadzic te przyglupy z pisu!!!!!
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 7:44
~gol napisał(a): Boletus, a nie pomyslales o tym ze PiS jest tak silny bo ma mocne poparcie? Sami sie nie wybrali, a tych kilkanascie tys pseudodemokratow twego pokroju to ledwie garstka w skali kraju.

chyba musisz sprawdzic ile osob glosowalo na pisowskich klamcow!!
zobacz jeszcze w statystyki ( bo prawdy nigdy sie nie dowiesz) w jakim wieku ludzie glosowali na pis . pewnie srednia wieku to okolo 60 lat :)
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 7:52
Przy poprzednikach (ratyfikacja ACTA, 150 mld ukradzione emerytom, likwidacja stoczni kopalń i przemysłu, BILION zadłużenia, podwyżki podatków i wieku emerytalnego) "przygłupy" z PiSu wypadają jak mistrzowie świata!
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 7:56
~ napisał(a): Przy poprzednikach (ratyfikacja ACTA, 150 mld ukradzione emerytom, likwidacja stoczni kopalń i przemysłu, BILION zadłużenia, podwyżki podatków i wieku emerytalnego) "przygłupy" z PiSu wypadają jak mistrzowie świata!

chyba na dopingu a to wiarze sie z dyskfalifikacja najlepiej dozywotnia :)
i uwazaj bo ci mistrzowie siagaja juz do twojego portfela..
~Hehe niezalogowany
6 maja 2016r. o 8:01
Boletus stary a głupi ;-)
~Leming Boletus niezalogowany
6 maja 2016r. o 8:13
Boletus spadł z księżyca?
Strzelanie do górników, zamykanie za Donald matole, brygada antyterrorystyczna o świcie u pętaka co sobie robił jaja z prezydenta, akcja "widelec" gdzie Schetyna zgarnął bogu ducha winnych przypadkowych ludzi od których wymuszano zeznania przemocą, kibice przetrzymywanie po kilka lat bezprawnie pod wziętymi z d.y zarzutami, Rycho Zbycho Miro, wyroki więzienia dla tych co wybuczeli na UW stalinistę, szef MSW podpalający ambasadę rosyjską na konto marszu niepodległości, pobicia i zadymy na marszach prowokowane przez policję itp itd.

To tak jakby razem z załogą SS z KL Auschwitz walczyć z antysemityzmem :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.