~ napisał(a):~WM 83 napisał(a):~anty Kaczyzm napisał(a): Zabawny jest ten portal ,kilku po.....ych ...ów uważa się za patriotów i próbuje robić ludziom wodę z mózgu ,sami utopicie się w tym szambie które teraz napełniacie.
Masz racje jak słychać że się napełnia jak POwcy , KODowcy i komuchy kupczyją ze strachu że im się do dupy dobiorą lemingu ,... hahahaha ! Przyzwyczaj się !
Leming to wydymał twoją starą i spłodził ciebie,przygłupie
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): hehehe...
oj ...y,...y...
miejcie odwagę napisać to co dusicie w sobie ...dlatego nadrabiacie miną :D
Zastosowana autokorekta
~pol napisał(a): KOD - to rewolucja tłustych misiów z partii z użyciem lemingów (obywateli) rodem z Wyborczej i TVNu oraz ludzi którzy dla zasady nie znoszą wartości prawicowych, a co za tym idzie - PiSu. proste.Nie wiem czy wytłumaczyć bzdury jakie nie tylko ty wypisujesz na temat KOD-u.Po 1.ostatni marsz PiS-u ,słuchaczy ojca dyrektora,klubów Gazety Polskiej nie był przypadkiem zwożony autokarami z całej Polski? po2.KOD nawet dzisiaj słowami M,Kijowskiego potwierdza,że celem marszu nie jest obalenie legalnie wybranego rządu i parlamentu. po 3."Świnie oderwane od koryta"(akurat nie ty ale w temacie) jak czują się Ci,którzy teraz sa "przy korycie"?
Przecież Schetyna na nagraniu otwarcie walił tekstem, że w autobusy powsadza i przywiezie do Warszawy czy Brukseli. I te baranki po tych słowach w całej Polsce, mimo to zapakują swoje bezmyślne dupska i pojadą skandować przeciw legalnie wybranemu rządowi. brawo.
A na czele KOD - alimenciarz, który własne dzieci ma za nic i nowoczesny bankster, który ma podstawowe braki w wiedzy ogólnej
Patrz za kim idziesz Boletus i nie bądź baran.
~ napisał(a): ...
Wyłącz TVN - samodzielne myślenie powinno wrócić po około miesiącu.
~WM 83 napisał(a):
...
Mam Ci napisać co mnie dusi ?
...
~ napisał(a):
… a rzady piskowskie juz kiedys byly i chyba pamietasz jak sie skonczyly ... a historia lubi sie powtarzac
Zastosowana autokorekta