~Anonin napisał(a): Falco jest tak pusty ze nawet murzynski bęben jest bardziej pelny w srodku..
Prawdę mówi Kolega Anonim ? Czy deszcz pada ? Papuga , mów jak jest i staraj się nie ulegać propagandzie. Wbrew pozorom , ja podobnie jak Stwórca staram się kochać wszystkich , Ciebie również , głupi antyklerykale :)
Jest bez znaczenia , kto był , a kogo nie było . Jak zwykle chodzi o kasę.
Proszę Was ... jeśli wiedzieć chcecie , o ile chcecie ... :) to poczytajcie o Ostatnim Prawdziwym Prezydencie Stanów Zjednoczonych . Zabili Go , ... żydobanksterzy nim się urodziłem , ale jeśli będę miał możliwość w zaświatach podać Mu rękę , to z prawdziwą przyjemnością . Cytat z Jego słów " ... jeśli mówimy o człowieczeństwu , to nie może być mowy o spiskach ... "
W morderstwie smoleńskim , bez względu na to , co twierdzi propaganda chodziło o Skrzypka . Jako ówczesny Prezes NBP nie chciał kosztownej linii kredytowej z MFW i dlatego Go zabili . Zimny Lechu , to tylko " wypadek przy pracy ".
Analogie dla Mądrych są jasne jak promień Słońca , a historia skazana jest na powtórki :D Być może rację mają Ci , co twierdzą , że to co obserwujemy , to jedynie hologram :D
No dobra ... nie chce mi się dzisiaj kręcić betoniarą . Pogadał bym z kimś Mądrzejszym ode mnie :)
Odpalić świeczkę , aby Człowieka znaleźć ? :)