Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Generał Błasik był w kokpicie tupolewa ?

~ niezalogowany
18 lipca 2016r. o 12:57
falco napisał(a): w którym roku był ten wypadek?
teraz nowy ''niezbity '' dowód?
nie sądzisz że za dwa ,trzy lata -może pięć :D będą kolejne? :D

Teraz? 02.08.2011 18:16
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lipca 2016r. o 13:23
~Do zolnierza napisał(a): Byłeś?, widziałeś? - ty sowiecki platny trollu. Wynocha na onet. Tam jest Twój klimat. Tu na tym portalu tacy jak Ty, są w mniejszości.

jak wierzysz w zamach to jedz do jarka i antka. zostan ich pieskiem i liz im tylek!
to nie byl zamach tylko wypadek lotniczy na wlasne zyczenia ateraz na sile szuka sie winnych bo jak mozna oskarzyc s.p. lech kaczynskiego tego z metra cietego lipnego prezydencika i jego glupkowatego braciszka. oni pownni tam w tym samolocie razem byc i jeszcze rydzyka powinni zabrac. banda zlodzieji ktora okrada ludzi wciskaja im kit!!
2900
#falco nieaktywny
18 lipca 2016r. o 13:28
~ napisał(a):
falco napisał(a): w którym roku był ten wypadek?
teraz nowy ''niezbity '' dowód?
nie sądzisz że za dwa ,trzy lata -może pięć :D będą kolejne? :D

Teraz? 02.08.2011 18:16
nie chodzi mi o datę i to czy ''teraz''
chodzi mi o to co za ''x'' lat będzie

wierzysz że ta obecna ''komisja ekspertów'' TERAZ to wyjaśni? :D
bo ja nie ...

''show must go on'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Ślepa wiara niezalogowany
18 lipca 2016r. o 13:36
Co komu do twojej wiary?
Jeden wierzy, że ziemia jest płaska, drugi że nie było zamachu.
Wbrew FAKTOM - choćby tu przytoczonym. I wbrew licznym ewidentnym matactwom oby stron!
Czemu mataczyli zamiast wyjaśniać?
Czemu nie przeprowadzali akcji ratunkowej? To jedyna na świecie katastrofa, po której natychmiast wszystkich uznano za zabitych! Przy bardzo niskim upadku w bagnisty grunt. Samolot wysadzony nad Locerby na wys. 8,5 km spadł w TRZECH wielkich kawałach!
2900
#falco nieaktywny
18 lipca 2016r. o 13:44
przykład z Locerby jest niezły ale co powiesz o katastrofie w Japonii gdy samolot rozbił się o górę Osutaka ?
o ile pamiętam tam tez zawinili ludzie
wiesz ile tam było ofiar? ...coś około 500
nie wspomne o Teneryfie gdzie śmierć dopadła chyba ponad 600...
więc pitolenie Antona że to ''najstraszliwsza'' katastrofa lotnicza to częściowo brednia :D

częściowo bo powiedział ''katastrofa'' i z tym się zgadzam ;)

~Plecie jak Piekarski niezalogowany
18 lipca 2016r. o 13:59
G wie, a mądrzy się, jakby cokolwiek rozumiał!

Jest różnica między uderzeniem w górę, ja przyziemieniem z małej wysokości w miękkim gruncie! Co rozwaliło go w miliony drobin? Co zdarło ubrania z pasażerów?

To jedyna katastrofa w dziejach świata, gdzie w jednym miejscu w warunkach pokoju zginęło tyle najważniejszych osób w państwie - w tym prezydent, całe dowództwo armii, szef narodowego banku, marszałkowie parlamentu, ministrowie...
~ niezalogowany
18 lipca 2016r. o 14:16
~Plecie jak Piekarski napisał(a): G wie, a mądrzy się, jakby cokolwiek rozumiał!

Jest różnica między uderzeniem w górę, ja przyziemieniem z małej wysokości w miękkim gruncie! Co rozwaliło go w miliony drobin? Co zdarło ubrania z pasażerów?

To jedyna katastrofa w dziejach świata, gdzie w jednym miejscu w warunkach pokoju zginęło tyle najważniejszych osób w państwie - w tym prezydent, całe dowództwo armii, szef narodowego banku, marszałkowie parlamentu, ministrowie...

zapomniałeś -aś dopisać że Oni polegli ;)
2900
#falco nieaktywny
18 lipca 2016r. o 14:52
~Plecie jak Piekarski napisał(a): G wie, a mądrzy się, jakby cokolwiek rozumiał!

no tak ...
ten ''mądrzejszy '' wszystko wie
:D
tylko nie bardzo to dlaczego samolot uderzył w górę ;)
''maciar'' też nie nie powiedział ''jedyna'' tylko ''najstraszliwsza''
nie mam czasu na tyle by szukać cytatów

to ze zginęli tam dowódcy ,szefowie czy marszałkowie to wina głupoty

znasz przypadki gdzie ludzie na podobnych szczeblach władzy lataja jednym samolotem?

ja nie bo nikt nie jest aż tak głupi i ma tak rozpierdzielone jak my struktury władzy czy administracji jak Polska...
no może jacyś Papuasi :D

masz już autora tego filmiku od wybuchów?

a znasz zdjęcia z tej ''katastrofy''? :D [img=1468846299_jnod8o0.jpg]

Dopisane 18.07.2016r. o godz. 14:52:

wiesz ilu tam ''poległo''? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.