~ula napisał(a): Nie chodzi mi o konkretnego radnego tylko o to ze radni Romana dają propozycje a rządzący nic. A pana Macka to ci nieudacznicy i ty widac najbardziej sie boicie. I dobrze, bo skoro atakujesz to znaczy ze jest z kim.
~ napisał(a):~ula napisał(a): Nie chodzi mi o konkretnego radnego tylko o to ze radni Romana dają propozycje a rządzący nic. A pana Macka to ci nieudacznicy i ty widac najbardziej sie boicie. I dobrze, bo skoro atakujesz to znaczy ze jest z kim.
Z przykrością stwierdzam, że o dzieciach z niepełnosprawnością nikt z empatią nie myśli. Dla jednych to pretekst do zaatakowania adwersarzy lub wypromowania swojego nazwiska,, zrobienie reklamy (vide: radni z ugrupowań rządzących, radni z opozycji, p. M. M., p. P. R. i R. R. z Nowogrodźca), pozbycie się problemu tanim kosztem, bądź zrobienie "przewałki". Nie widać chęci współpracy, poszukiwania rozwiązań.
~ula napisał(a): Nie chodzi mi o konkretnego radnego tylko o to ze radni Romana dają propozycje a rządzący nic. A pana Macka to ci nieudacznicy i ty widac najbardziej sie boicie. I dobrze, bo skoro atakujesz to znaczy ze jest z kim.
~ napisał(a):~ula napisał(a): Nie chodzi mi o konkretnego radnego tylko o to ze radni Romana dają propozycje a rządzący nic. A pana Macka to ci nieudacznicy i ty widac najbardziej sie boicie. I dobrze, bo skoro atakujesz to znaczy ze jest z kim.
Ja za to widzę że tobie bardzo imponuje Maciuś ,jeżeli miał by zostać Prezydentem to wyprowadzam się z Bolesławca ,Romanowi nie dorasta do pięt ,a ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje.
~anonimowa napisał(a): My rodzice tych dzieci bedziemy we wrzesniu strajkowac i zbierac podpisy