Kiedyś miałem taką samą sytuację policja ze Złotoryja olala sobie sprawę więc ruszyłem na Wrocław wystarczy sprawdzić zarejstrowane auta i sprawca się znajdzie
Kiedyś miałem taką samą sytuację policja ze Złotoryja olala sobie sprawę więc ruszyłem na Wrocław wystarczy sprawdzić zarejstrowane auta i sprawca się znajdzie
Niech zgłosi szkodę do ubezpieczeniowego funduszu gwarancyjnego - przy nieznanym sprawcy należy się odszkodowanie za szkody materialne. Może fundusz się włączy w dochodzenie, żeby odzyskać wypłacone poszkodowanemu pieniądze?
Ponad rok temu mieliśmy wypadek sprawca zbiegł z miejsca mieliśmy markę model o kolor auta o częściowe numery tablic (stres panika nie dało rady zapamietać ani myślec żeby gdziekolwiek cokolwiek zapisać) policja jak to policja nie wysiliła sie za bardzo koleś uciekał gonili go świadkowie ale udało mu sie spoerniczyc na zamykających sie zaborach ..kamery były monitoring pełna para i co z tego jak niewyraźny i gunwo widać? A z funduszem tak łatwo nie jest bo dopóki nie maja na piśmie noe wypłacają ..ciągają po sadach zadają pytania ma wszystko chcą paragony o zaświadczenia i badz tu człowieku mądrym;
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.