~$ napisał(a): A policja taka aktywna ,że napewno żadnej pozytywnej reakcji z ich strony aby wyczaić kto był sprawcą tego zdarzenia.czemu tak negatywnie podchodzisz do tematu :> Uważam, ze sprawca zostanie szybko ustalony.
~lysy napisał(a): Kiedyś miałem taką samą sytuację policja ze Złotoryja olala sobie sprawę więc ruszyłem na Wrocław wystarczy sprawdzić zarejstrowane auta i sprawca się znajdziePo twoim pisarskim stylu widzę, że łysina to nie jedyny problem w życiu :]
~mieszkaniec napisał(a): a może to Ryży ??O tym samym pomyślałem :D
~Galanonim napisał(a): Ponad rok temu mieliśmy wypadek sprawca zbiegł z miejsca mieliśmy markę model o kolor auta o częściowe numery tablic (stres panika nie dało rady zapamietać ani myślec żeby gdziekolwiek cokolwiek zapisać) policja jak to policja nie wysiliła sie za bardzo koleś uciekał gonili go świadkowie ale udało mu sie spoerniczyc na zamykających sie zaborach ..kamery były monitoring pełna para i co z tego jak niewyraźny i gunwo widać? A z funduszem tak łatwo nie jest bo dopóki nie maja na piśmie noe wypłacają ..ciągają po sadach zadają pytania ma wszystko chcą paragony o zaświadczenia i badz tu człowieku mądrym;Popraw pisownię gdyż bardzo chaotycznie się wypowiadasz :/