~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): No popatrz, „stracili dobrą okazję, aby siedzieć cicho” ( cyt. Jacques Chirac). :D
„Obciach”? , wolisz poklepywanie po pleckach?
Tak,wolę poklepywanie po plecach i nowe autostrady,rewitalizacje miast,nowe lokalne drogi i obwodnice niż wojnę ze wszystkimi (nawet koniom nie odpuszczacie) i wsadzanie do więzienia przez prokuratora Piotrowicza tych którzy te autostrady wybudowali. To zupełny obłęd. Mogą mnie nawet poklepywać po tyłeczku byle Polska rozwijała się takim tempie jak za czasów PO.
Jesteś po prostu tępakiem i dlatego lubisz jak cię okradają i później poklepują twierdząc, że się rozwinąłeś.. Lubisz być dymany - twoja sprawa ale większość tego nie lubi.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): No popatrz, „stracili dobrą okazję, aby siedzieć cicho” ( cyt. Jacques Chirac). :D
„Obciach”? , wolisz poklepywanie po pleckach?
Tak,wolę poklepywanie po plecach i nowe autostrady,rewitalizacje miast,nowe lokalne drogi i obwodnice niż wojnę ze wszystkimi (nawet koniom nie odpuszczacie) i wsadzanie do więzienia przez prokuratora Piotrowicza tych którzy te autostrady wybudowali. To zupełny obłęd. Mogą mnie nawet poklepywać po tyłeczku byle Polska rozwijała się takim tempie jak za czasów PO.
Polska się rozwijała się pomimo PO. Przy budowie tych autostrad, których koszt był zbliżony do krajów górzystych jak np Austria, nachapali się złodzieje, a pobankrutowały male firmy... ale ty cieszysz się, że z opóźnieniem ale jednak powstały... nie wiem skąd się biorą takie dupki jak ty.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):
Polska się rozwijała się pomimo PO. Przy budowie tych autostrad, których koszt był zbliżony do krajów górzystych jak np Austria, nachapali się złodzieje, a pobankrutowały male firmy... ale ty cieszysz się, że z opóźnieniem ale jednak powstały... nie wiem skąd się biorą takie dupki jak ty.
Nie używasz żadnych argumentów merytorycznych.Same inwektywy. Koszt wybudowania 1 km autostrady w Polsce to dokładnie średnia europejska więc przestań ludziom wciskać ten PISowski kit. Te autostrady i drogi już są i gdyby nawet PIS sie ze....ł to nie wmówi ludziom że ich nie ma.
nie przesadzaj, polski przelicznik to 1:4
czyli pomnoz to przez 4ry
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/755251,ile-kosztuje-km-autostrady-w-polsce-drozej-niz-w-niemczech-i-czechach,id,t.html