Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Innowacje, problemy i plany – mieszkańcy Bolesławca dyskutują o ochronie zdrowia
~~Jasnobrunatny Dyptam niezalogowany
5 godz. 29 min. temu
Panie Stasik, musisz pan znaleźć inny sposób na zwabienie elektoratu, bo słabo wyszło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowoniebieska Pragnia niezalogowany
5 godz. 27 min. temu
Ludzie raczej chorują niż dyskutują
~~marek niezalogowany
5 godz. 17 min. temu
Ludzie wolą przychodnie niż debaty.
~~Amarantowa Pietruszka niezalogowany
3 godz. 50 min. temu
POZ i Przychodnia pana dyrektora powinny się skupić na zapewnieniu tej opieki lekarskiej wszystkim ludziom. Sytuacje z ostatnich kilku tygodni ... cały poniedziałek dokładnie od godziny 8 do 17 próbowałam dodzwonić się do przychodni, wykonałam około 25 telefonów- oczywiście się nie dodzownilam, kolejnego dnia ( wtorek ) próbowałam nadal, po nieudanych próbach mąż pojechał i próbował mnie umówić do lekarza ... jedyny termin jaki mu recepcjonistka mogła zaoferować to wizyta w piątek!!!! Z bólem od poniedziałku do piątku .... inna sytuacja dotyczy dziecka z gorączka, oczywiście telefonicznie umówić sie nie udało, więc w czwartkowe przedpołudnie jade do przychodni i uzyskuje informację, że najbliższy termin wizyty to poniedziałek.... nie ukrywam, że moje niezadowolenie było ogromne, ale komentarze Pani recepcjonistki jeszcze gorsze i sugerowanie, że mamy jeszcze SOR w Bolesławcu, nocną i swiateczna pomóc w szpitalu po godzinie 18:00 .....
~~Platynowy Kokornak niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
Dyr Barczyk w tym czasie jako Pslowiec wysypywał zboże..?
~~wykres niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
tłumy, tłumy, ale uśmiech klaczy zawsze w pierwszych rzędach.
~~Szafirowa Lewizja niezalogowany
3 godz. 6 min. temu
„ Co Jacek Siewiera,
szef BBN,
robił w bolesławieckim szpitalu? ”
~~Oliwkowy Winobluszcz niezalogowany
2 godz. 53 min. temu
Dziennikarze RadioZET.pl Radosław Gruca i Błażej Makarewicz zapraszają na kolejny odcinek podcastu #podejrzanipolitycy. … pewnie niedługo wystąpi Kamil Barczyk.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza