~ napisał(a): ~kkk napisał(a): A co konkretnie jest kopiowane z super święta ceramiki? Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Cały festyn łącznie z tym ohydnym baniakiem w rynku. Ten baniak wygląda tak jak by nasz burmistrz usiadł na rowerku dziecinnym.
coś się tu komuś pochrzaniło ;) nie wiem w którym miejscu w tym przepełnionym chamstwem i buractwem bolesławcu stoi jakiś garnek/dzban czy coś w tym rodzaju. Przecież w bolesławcu aktualnie tworzy się największy dzban, obojętnie, w Polsce. Kto tu od kogo zwala? Ja wiem, że wasze miasteczko ma kompleks mniejszości, uważacie, że jest co najmniej drugą stolicą Polski, a reszta miejscowości to w ogóle wioski z Wrocławiem, Poznaniem itp na czele... Ale już bez jaj, sami siebie ośmieszacie takimi gadkami "wszystko skopiowane". To ja się pytam co KONKRETNIE w tym całym festynie jest SKOPIOWANE (prócz pseudo argumentu, że garniec). Przykłady wyciągnięte z programu z tego roku i poprzednich lat. Może Pieczenica też jest skopiowana i w ogóle cała gmina funkcjonuje w ten sposób? Jak zwykle mania wyższości i paskudny charakter mieszkańców bolesławca ukazuje się przy każdej okazji ;)