~R napisał(a): Pan też w mrozy murowal i tynkowal?
~ napisał(a):~obserwator napisał(a): Tynki robiła firma MASTER-TYNK z Czernej. Skończcie te polemikę, zabierzcie się do roboty. Poza tym na zdrowy rozsądek - wybudować od podstaw z wykończeniem cały budynek w ciągu roku, to wady zawsze wyjdą. Technologii się nie oszuka
Człowieku ogarnij się ja wybudowałem dom w pół roku i przez 20 lat nawet nie mam jednego odprysku na sufitach. Technolog z ciebie jak ze mnie prawiczek.[/c
Brawo Ty prawiczku z małym móżdżkiem i małym ptaszkiem
~drago napisał(a):~ napisał(a):~obserwator napisał(a): Tynki robiła firma MASTER-TYNK z Czernej. Skończcie te polemikę, zabierzcie się do roboty. Poza tym na zdrowy rozsądek - wybudować od podstaw z wykończeniem cały budynek w ciągu roku, to wady zawsze wyjdą. Technologii się nie oszuka
Człowieku ogarnij się ja wybudowałem dom w pół roku i przez 20 lat nawet nie mam jednego odprysku na sufitach. Technolog z ciebie jak ze mnie prawiczek.[/c
Brawo Ty prawiczku z małym móżdżkiem i małym ptaszkiem
Słuchaj cfelu niemyty, jak by ci taki ząb z przodu wyrósł to pogryzł byś cały Nowogrodziec i pół Milikowa.Dużego ptaszka to widziałeś jak leciał bocian.
~ccc napisał(a): Współczuje Burmistrzowi i urzędnikom powinni dostawać szkodliwe za to co tu się dzieje. To zwykle pieniactwo.No ccc tutaj to już przesadziłeś morze jeszcze niańki zatrudnić w urzędzie.Burmistrz startując w wyborach zdawał sobie sprawę z misji jakiej się podejmuje a ty chcąc zapunktować straciłeś zdrowy rozsądek napisz jeszcze ze na następnej sesji wprowadzicie dodatek szkodliwy który będzie upoważniał do wcześniejszego przejścia na emeryturę,a dla autora ccc dodatek za nadgorliwość bo przeglądając treści tematyczne ccc jest najbardziej aktywny w obronie mjestatu władzy zapominając o tym że urzędnicy są finansowani z naszych pieniędzy i powinni służyć dobrej sprawie i być tam gdzie są problemy i je rozwiązywać z poszanowaniem prawa i godności obywatelskiej.Plączesz i się motasz ccc i swoimi wpisami prowadzisz pieniactwo !!!!!!!
~ napisał(a): Obecny Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji dwa dni temu powiedział: Praca urzędnika to służba i żaden nie jest przypisany do stanowiska.
Czyli nie podoba się masz inny cel urzędniku niż deklarowałeś ? odejdź. Nikt nie zapłacze.