~ napisał(a):~al napisał(a): Bo tam już pomoże tylko buldożer. Jestem za wyburzeniem tego pseudo zabytku. Trzeba było go ratować 70 lat temu. Teraz jaka z niego korzyść dla miasta i gminy?
Myślę ,że tam zarysował się poważny problem. Ten budynek aby wyremontować to prawdopodobnie trzeba całkiem wysiedlić lokatorów do mieszkań zastępczych i sporą kasę przeznaczyć na kapitalny remont. Prawdopodobnie z instalacja elektryczną też nie najlepiej. Nadzór ze strony inwestorskiej prawdopodobnie całkiem zawiódł.
Szkoda tych lokatorów i szkoda kasy publicznej.
~ napisał(a): Martwi mnie CCC . Zasłabł czy co ? Może na tyle sprowokował, ze prokuratura i policja ma co robić , czyli znowu jakiegoś nieszczęśnika "sprawiedliwość i to ślepa :>dopadła " ?
~ napisał(a):~ napisał(a): Martwi mnie CCC . Zasłabł czy co ? Może na tyle sprowokował, ze prokuratura i policja ma co robić , czyli znowu jakiegoś nieszczęśnika "sprawiedliwość i to ślepa :>dopadła " ?
Nie piszę tego złośliwie ale uważam że już w Gminie Nowogrodziec nadchodzi czas na zmianę rządzących ,Relich jest już wyeksploatowany i nadaje się do wymiany .
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Martwi mnie CCC . Zasłabł czy co ? Może na tyle sprowokował, ze prokuratura i policja ma co robić , czyli znowu jakiegoś nieszczęśnika "sprawiedliwość i to ślepa :>dopadła " ?
Nie piszę tego złośliwie ale uważam że już w Gminie Nowogrodziec nadchodzi czas na zmianę rządzących ,Relich jest już wyeksploatowany i nadaje się do wymiany .
Za 3 lata tez bedziecie pisac ze Relich sie wypalil?