Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kwas, bomba i zatruta woda - przypadek czy nie?
~sss niezalogowany
2 października 2016r. o 23:09
Wy sie nasmiewacie ale powiedzcie co wiecie np o tej tajemniczej beczce? To co chcieli zebyscie wiedzieli. A wiecie ze ta beczka z niezbadana substancja wozila sie po naszym powiecie w ta i spowrotem? co by bylo gdyby w tej beczce byl jakis gaz bojowy( a byly juz przypadki beczek z takim czyms). Uważacie ze slużby dobrze sie zachowaly z ta beczka? Jezeli tak to wam powiem "że wiecie żenic nie wiecie" i lykacie jak pelikany to co wam do głowek pchają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hemi puknij się w głowe niezalogowany
2 października 2016r. o 23:09
Poszedł Kowalski do polomarketu i kupił sobie niewybuch który zgubił po drodze do domu
Dopuki Żandarmeria i Prokuratura wojskowa nie zajmą się tą sprawą to czubek morze odwalić gorszy numer
Pozdro dla kapitanów
3145
#hemi nieaktywny
2 października 2016r. o 23:13
Panie kazimierzu mam pomysł:
Były rózne komisje śledcze ,czy to w sprawie Rywina,czy innego Smoleńska lub teraz Amberowa, może by powołac bolesławiecką komisje sledczą w sprawie mozliwego zagrożenia Boleslawca atakiem terrorystycznym :] :]

Może propozycje ,kto byłby godzien w tej komisji zasiadać? :P

Dopisane 02.10.2016r. o godz. 23:13:

~hemi puknij się w głowe napisał(a): Poszedł Kowalski do polomarketu i kupił sobie niewybuch który zgubił po drodze do domu
Dopuki Żandarmeria i Prokuratura wojskowa nie zajmą się tą sprawą to czubek morze odwalić gorszy numer
Pozdro dla kapitanów

Bo na niewybuchy kupowane w Polo ,to się bierze solidną zrywkę za 70groszy ,a nie darmową zrywkę :] :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
2 października 2016r. o 23:14
Kazimierz Marczewski napisał(a):
~Maniek napisał(a):
~genius napisał(a): Kazik nie szukaj sensacji na siłę. Ten portal to porażka, a twój moderator to tchórz ...nie widzę dla was przyszłości.
Panu Kazmierzowi chodzi chyba o miejscowych Terorystow,ktorzy przez swoja nieudolność,stresuja Mieszkancow Miasta i Powiatu.Powinien pan pracować w FBI.W stylu Amerykanskim Pan do tego podchodzi.Zycze szybkiego rozwiązania tej Kryminalnej Zagadki przez Pana i Panskich Kolegow!

To nie ja tylko prokurator prowadzi dochodzenie w tej sprawie, w tych sprawach. Pozdrawiam

Jasne! Pan tylko naprowadza prokuratora na trop.
5183
magnum44
2 października 2016r. o 23:34
~sss napisał(a): Uważacie ze slużby dobrze sie zachowaly z ta beczka?

Uważam, że służby zachowały się beznadziejnie!
Jeżeli byłby to rzeczywiście jakiś gaz bojowy, byłoby już po ptakach.
Po przeczytaniu pokrętnych wyjaśnień po akcji, typu od Annasza do Kajfasza, ręce mi po prostu opadły!

Dopisane 02.10.2016r. o godz. 23:34:

~sss napisał(a): ... Jezeli tak to wam powiem "że wiecie żenic nie wiecie" i lykacie jak pelikany to co wam do głowek pchają.

Piszesz w swoim imieniu, ja łykam to, co chcę!
Swoje wiem i tyle w temacie.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~cux niezalogowany
3 października 2016r. o 0:09
Co według autora powinno zrobić miasto?
~Ramaj niezalogowany
3 października 2016r. o 6:27
Panie ,czy Pan ostatnio za duzo nie nasłuchał sie Macierewicza.
~rafał niezalogowany
3 października 2016r. o 6:57
Wiocha, wstyd i dziadostwo. Tak tak to do ciebie Kaziu- kończ waść wstydu oszczędź
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza