Blackjack napisał(a): ~MIEJSCOWY napisał(a): Miejsca zagrożeń?Proszę bardzo :SKRZYŻOWANIE ULIC KAROLA MIARKI I TYRANKIEWICZÓW,temat był wałkowany na tym forum.I co? I nic.Niech ktoś odpowiedzia.lny przyjrzy sie ruchowi pojazdów na tym skrzyżowaniu "radosnej twórczości" inżyniera od ruchu.Ani to rondo,choć wielu tak myśli,ani bezpieczne skrzyżowanie.Czas najwyższy zmienić tu organizację ruchu! Ja ,osobiście,unikam dojazdu do tego skrzyżowania od ulicy Tyrankiewiczów,a jadę do ulicy K.Miarki ulicą Dzieci Wrześni,aby uniknąć kolizyjnej sytuacji z tym,który myśli,że jest na rondzie i ma pierwszeństwo
Jak ty się boisz tego skrzyżowania .... to oddaj lepiej Prawko....
No to Black walnąłeś,gdybyś zobaczył moje uprawnienia,to byś przecierał oczy ze zdumienia,gdybyś porównał moje przejechane kilometry i gdzie ,ze swoimi, ,otworzyła by Ci się buzia.Nie boję się żadnego skrzyżowania,ale nie chcę mieć rozwalonego auta,przez kogoś,kto nie miał pierwszeństwa.Kumasz,blacku?A to skrzyżowanie stwarza taką możliwość i jeśli jesteś z B-ca,powinieneś to widzieć i wiedzieć,a nie wymądrzać się ,nie tylko w tym temacie.A może jesteś na etacie dyżurnego,co nie znaczy najmądrzejszego,komentatora.Jeszcze jedna uwaga do Ciebie:prawko,w rozumieniu prawo jazdy,pisze się małą literą,natomiast ,gdy się zwracasz na piśmie do kogoś Ty,pisze się DUŻĄ LITERĄ!