Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~o niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 18:50
cos mi sie wydaje, ze chyba wpadliscie - nie da sie antydatowac wpisu do krs ? za duzo pism poslaliscie nawet na policje, podpisujac sie przez nie uprawniona osobe wg krs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Leszek Socha niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 18:54
~- napisał(a): Podleśna 4 - to u kogo, jest członkiem czy nie ? Po drugie v-cek to już w każdej partii był od SLD, tam go nie chcieli, bo się na nim poznali, potem w Ziemi Bolesławieckiej, też już go mają dość, tera zaspiruje do Nowoczesnej, powiemy aby go nie przyjęli , do PIS- u na pewno go nie wezmą, do PO pasuje :-( A jaka emeryture bedzie mial po ustawie dla tych co bronili ustroju?

Myślę ,że ten tekst nosi cechy prowokacji i tak go traktuję. Z racji funkcji jaką pełnie w Stowarzyszeniu "VE-TO" i sprawy jakimi się zajmuje nie pozostawiają mi wyboru - muszę zareagować.
~- niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 18:57
nareszcie
~ niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 19:00
Nie piszcie głupot, bo w lutym 2016 prezes się zmienił. Wchodzisz na stare dane. I kłamiesz ludzi przy okazji.
~- niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 19:05
odniosłem się do linka z krs, jeśli nowy prezes jest od lutego 16 , to chyba dziesięć miesięcy na zgłoszenie do krs powinno wystarczyć ? Pokaż nowy krs , wiesz przecie, że jest obowiązkowy termin do zgłoszenia ?
~ niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 19:11
http://krs-pobierz.pl/obywatelskie-stowarzyszenie-inicjatyw-lokalnych-ve-to-i5714682
~- niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 19:13
brakuje podstawowej informacji o której piszemy, daj skan ALE JUŻ
~ niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 19:14
Widocznie nasza działalność nie daje komuś spokoju i nieudolnie próbuje nas zdyskredytować. Zaznaczam nieudolnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy