bieda napisał(a):
następny męczennik ;)
Blackjack napisał(a):bieda napisał(a):
następny męczennik ;)
zapomniałeś o Pomasce której prezes roztrzaskał telefon ,zapewne nie był to Alcatel czy inna Motorolka
służby też ''interweniowały'' bo może byśmy mieli nasza rodzima Joannę ...hehe
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): :D
ktoś ich wybrał niech więc ten ''ktoś'' ich szanuje ;)
ja nie muszę ,nie chcę i nie będę do chwili kiedy nie ''odszczekają '' słów o ''animalsach'' czy innych ''gorszych sortach ''
niektórzy myślą że jak ...y wygrały wybory mają przez to prawo robić co chcą w tym kraju ale tak łatwo to nie przejdzie ...
tych ''suwerenów'' było tylko około 18% a chyba coraz ich mniej
:D
słyszeliście o ''klubie czterech'' w samym pisie? :D
nie?...to niebawem -na co liczę -usłyszycie
chwilowo kaczafi korzysta ze sprzedawczyków od Kukiza i to go jeszcze ratuje ...chwilowo :D Dopisane 18.12.2016r. o godz. 14:36:Blackjack napisał(a):bieda napisał(a):
następny męczennik ;)
zapomniałeś o Pomasce której prezes roztrzaskał telefon ,zapewne nie był to Alcatel czy inna Motorolka
służby też ''interweniowały'' bo może byśmy mieli nasza rodzima Joannę ...hehe
dżeku -ileż to już razy pisałem że to ''mięso armatnie'' niesie transparenty
ileż razy już pisałem ze zarówno w tym czy innym pochodzie , manifestacji w pierwszych szeregach idą nie ci ludzie którzy powinni ...
mam to po raz kolejny pisać?
po co?
do kogo?
w jakim celu?
myślisz że mnie aż tak to interesuje?
błąd ...mam swoją własną politykę ,własną ekonomią ale co dla mnie najważniejsze -własne ,niczym nie zindoktrynowane myślenie ...
było PZPR,SLD różne PSL-e i ZSL-e ....
była Solidarność
nikt nigdzie nie znajdzie tam mojej legitymacji a tym bardziej ''haków''
ta ''władza'' te ostatnie teraz może :D
nie trawię przesiąkniętego chęcią zysku kleru ,nie trawię obecnej władzy ,nie cierpię macierewicza ,kaczyńskich ,błaszczaków i innych sasinów ...
prezydent też od początku robi wszystko bym nie zmienił o nim zdania a mam jak najbardziej kiepskie :D
na koniec -dlaczego po pewnych naciskach i oporze społecznym prezesik zluzował gumę w kalesonkach?
myślisz że z własnej woli?
nie dżeku ...on dostrzegł zagrożenie jakie niesie ''ulica''
;)
rozpisałem się a kawa mi stygnie :D
Zastosowana autokorekta