~klucznick napisał(a): autyzm powodują szczepionki i tylko one są przyczyną tej choroby,a jeżeli chodzi o autyzm cywilizacyjny to ma go co 50 osoba na ziemi.proszę się zapoznac z materiałami P DOKTOR MAJEWSKIEJ,dopiero mnie opluwać.a kto wierzy lekarzom ten frajer.
Daleki jestem od tego , aby Ciebie opluwać Kluczniku. Lekarzom nie wierzę , bo to takie same marionetki Bigpharmy , jak Duda i cały Pis. Wierzę prof. Majewskiej i dr Jaśkowskiemu. Publikują dużo i ciekawie. A co najważniejsze , swym autorytetem wynikającym z wiedzy i życiowego doświadczenia , kładą kłam oficjalnej propagandzie o " dobrodziejstwach " szczepień.
Gonić handlarzy szczepionkami !
Jak ich pogonicie , autyzm i ADHD zniknie !
Niestety dzisiaj w ścierwomediach usłyszałem info , że od stycznia Anno Domini 2017 szczepienia na dupokoki są obowiązkowe i bezpłatne. Sanepid będzie ganiał niepokornych. I tu należy zastanowić się nad sugestią dr Jaśkowskiego ... " jeśli coś jest wartościowe , to na pewno nie jest darmowe w tym świecie " . Warto też przypomnieć staropolskie przysłowie " tanim mięsem , to ... "
Dobra zmiana leci " całą parą " :D
I jeszcze jedna rzecz. Ścierwomedia podały dzisiaj , że odrodził się wirus wściekłych krów . Qurwa , dlaczego znowu w ptactwie hodowlanym , w Polsce ? :|
Zaś trzeba wytłuc stada gęsi , kaczek i kur , aby McDonalds i KFC mogło sprzedawać swoje sześcionogie kurczaki GMO.
Zaiste w ciekawych czasach przyszło nam żyć , nie sądzisz Kluczniku ? :)
NIE SZCZEPIĆ !!