~~mama autystyka napisał(a): Syn nie byl nigdy szczepiony . Na nic . Chyba wiem lepiej co dzialo sie z moim dzieckiem ktore przebywalo ze mna doslownie 24h. Nie we wszystkich przypadkach szczepienia sa be i powoduja zaburzenia, nie generalizujmy .zaraz po urodzeniu każde dziecko dostaje szczepionke przetrwania w pięte tak żeby nie było śladu nikt o tym nie informuje,a teraz stado troli za 2 zyle zrobi ze mnie niepoczytalnego,i przekonamy się wtedy gdzie siedzą trole.syn nie musi być szczepiony jak był w brzuchu zarazili go tym gównem możliwości jest wiele tylko musi być podatność,p doktor M,wyjaśnia i takie przypadki najpierw poczytaj,a ty się wypowiadasz nie czytając,samotnamatko nie wdawaj się w dyskusje z trolami .
~klucznick napisał(a):~~mama autystyka napisał(a): Syn nie byl nigdy szczepiony . Na nic . Chyba wiem lepiej co dzialo sie z moim dzieckiem ktore przebywalo ze mna doslownie 24h. Nie we wszystkich przypadkach szczepienia sa be i powoduja zaburzenia, nie generalizujmy .zaraz po urodzeniu każde dziecko dostaje szczepionke przetrwania w pięte tak żeby nie było śladu nikt o tym nie informuje,a teraz stado troli za 2 zyle zrobi ze mnie niepoczytalnego,i przekonamy się wtedy gdzie siedzą trole.syn nie musi być szczepiony jak był w brzuchu zarazili go tym gównem możliwości jest wiele tylko musi być podatność,p doktor M,wyjaśnia i takie przypadki najpierw poczytaj,a ty się wypowiadasz nie czytając,samotnamatko nie wdawaj się w dyskusje z trolami .
~ napisał(a): Do klucznick :.syn nie musi być szczepiony jak był w brzuchu zarazili go tym gównem możliwosci jest wiele ...ty wogóle niczego nie czytasz,a prawdy nie dopuszczasz do swojej świadomości ,a wszyscy co to ci niby dobrze rzyczą to cię okłamują,obudz się kobieto,przestań wierzyć lekarzom myslisz że oni chcą twojego dobra?to się mylisz.ja stoję po twojej stronie,ale ty mnie gryziesz nie wiem czemu.
Czytasz sam siebie ? Wiesz co to jest autyzm czy powielasz głupoty ?! Zarazili .. Czym ? Autyzmem ? Zaburzeniami nie zarażamy . To nie przeziębienie czy ospa.
Większej bzdury dawno nie czytałam ...
~mamaautystyka napisał(a): ...
Ja jako jego matka robię co mogę by mój synek w przyszłości był w miare samodzielny choć wiem że może mi sie to nie udać ...