emem nawet nie wie co ma odpowiedzieć to tylko mysli jak tu dowalić anonimowi.
mam ochotę wypowiadać się jako anonim to tak się wypowiadam.
demokracje mamy i nie jest ona zagrożona.
jedynym, który zagraża demokracji na tym portalu jest emem, próbując piętnować anonimowe wpisy i usuwając te niewygodne.
wstydziłbym się podpisać swoim imieniem na tym portalu aby znajomi mnie nie wysmiali, że czytam coś takiego.
ale czasem anonimowo zajrzę bo tak prościej i aby się pośmiać z tego tandetnego portalu.
Kolorowe nie wyszłyby tak ładnie. Czerń, biel, odcienie szarości ładnie się komponują z wyglądem człowieka, dodają wyrazistości temu co ważne, jeśli się chce zwrócić uwagę na grymas twarzy.
to mi się podoba, to jest odpowiedż, nie coś typu " zapytaj fotografowane osoby"
dzięki tej odpowiedzi poznałem choć rąbek zasad dobrego fotografowania.
Dziękuję Skorn.
Pozdrawiam.
Wesołych Świąt.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.