~~ napisał(a): wina kominiarzy ja zostalam bez ogrzewania przez zapchany komin
~~Bolesławianin napisał(a): Cytuję: ,,Właścicielem mieszkania komunalnego zajmowanego przez panią Elżbietę Ignaczak jest Miejski Zakład Gospodarki Komunalnej.""(..) zaraz będę "zmoderowany" Mam pytanko czy za zaistniałą sytuację w Pana komentarzu odpowiada nie wiedza, czy po prostu nuda. Jak każdy wie firma MZGK B-c nie tylko zajmuje się wywozem śmieci i w odpowiedzi ta Pana komentarz - również od pewnego czasu czytam wiadomości na tym portalu i jeszczed nie widziałem "(..) że za wszystko zło w naszym Bolesławcu odpowiada M.Z.G.K. " Może i Pan tak twierdzi, dlatego że źle Pan zrozumiał tą "aferę" ze śmieciami za cmentarzem.
Czytając myślałem, że artykuł jest o M.Z.G.M. w Bolesławcu przy ul.Dolne Młyny 23...
Mam pytanko czy za zaistniałą sytuację również odpowiada M.Z.G.K. sp z o.o. w Bolesławcu przy ul.Staszica 6... ??
Od pewnego czasu czytam na tym portalu, że za wszystko zło w naszym Bolesławcu odpowiada M.Z.G.K. sp z o.o. w Bolesławcu przy ul.Staszica 6...
Ps: Zero rzetelności redakcyjnej o pisowni oraz pozostałych błędach nie będę pisał bo i tak jak zawsze to bywa - zaraz będę "zmoderowany"...
~~Piotrek napisał(a):~~Bolesławianin napisał(a): Cytuję: ,,Właścicielem mieszkania komunalnego zajmowanego przez panią Elżbietę Ignaczak jest Miejski Zakład Gospodarki Komunalnej."
Czytając myślałem, że artykuł jest o M.Z.G.M. w Bolesławcu przy ul.Dolne Młyny 23...
Jak sam Pan zacytował :,,Właścicielem mieszkania komunalnego zajmowanego przez panią Elżbietę Ignaczak jest Miejski Zakład Gospodarki Komunalnej."
MIEJSKI ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ - M.Z.G.K. A NIE JAKIEŚ MZGM CZYTAJ CZŁEKU ZE ZROZUMIENIEM DOBRA..?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastosowana autokorekta