Horus napisał(a):PanM napisał(a):Horus napisał(a): hmmmmm...
Wizów sprzedany ...a jak wieść gminna niesie był taki jeden -jedyny? :]- co to ''walczył''
ludzie mówią że ''kolportował tzw. ''bibułę '' ale że robił to ''po kątach'' niewiele ''wywalczył''
no ale ...sprzedane więc zapewne trochę ludzi z Łąki znajdzie zatrudnienie ...
no chyba że pozostaną nadal ''beneficjentami'' ...a to 500+...a to 300+ ...;)
no i jeszcze emeryci ...czekający na kolejne 13+ ...:]
To że ktoś był kandydatem na prezydenta nie oznacza ,że jest osobą publiczną ,miliony osób kandydują do Sejmu ,Senatu ,Samorządu i nie są osobami publicznymi jeśli nie zostali wybrani .
M21W2 11 listopada 2020r. o 16:36
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
hahaha...''dobry ,przyzwoity człowiek''
:]
Horus napisał(a):PanM napisał(a):Horus napisał(a): hmmmmm...
Wizów sprzedany ...a jak wieść gminna niesie był taki jeden -jedyny? :]- co to ''walczył''
ludzie mówią że ''kolportował tzw. ''bibułę '' ale że robił to ''po kątach'' niewiele ''wywalczył''
no ale ...sprzedane więc zapewne trochę ludzi z Łąki znajdzie zatrudnienie ...
no chyba że pozostaną nadal ''beneficjentami'' ...a to 500+...a to 300+ ...;)
no i jeszcze emeryci ...czekający na kolejne 13+ ...:]
To że ktoś był kandydatem na prezydenta nie oznacza ,że jest osobą publiczną ,miliony osób kandydują do Sejmu ,Senatu ,Samorządu i nie są osobami publicznymi jeśli nie zostali wybrani .
M21W2 11 listopada 2020r. o 16:36
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
hahaha...''dobry ,przyzwoity człowiek''
:]