Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będą burzyć ceramikę
~~ niezalogowany
20 lutego 2017r. o 19:15
skoro nikt nie był zainteresowany kupnem, to znaczy że ten stary budynek jest nic nie wart... z resztą trudno wyobrazić sobie w nim jakąś nowoczesną konkurencyjną produkcję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~RRR niezalogowany
20 lutego 2017r. o 19:33
~~ napisał(a): skoro nikt nie był zainteresowany kupnem, to znaczy że ten stary budynek jest nic nie wart... z resztą trudno wyobrazić sobie w nim jakąś nowoczesną konkurencyjną produkcję

Jeden głos rozsądku.
A jazgot ,że łeb puchnie.Kto mialby za wasze "pomysły" płacić.Idzcie do Ogrodnika i wskażcie co tam robic i jakie z tego będą efekty (finansowe) - pewnie was w ręke pocaluje.
"Zabytek,piękna fabryka,dobro narodowe"....itd.A gówno warte jak nie ma kto tego utrzymać.
~~ niezalogowany
20 lutego 2017r. o 19:40
I bardzo słusznie. Rozwalić to szpetne dziadostwo.
~~ niezalogowany
20 lutego 2017r. o 19:47
~~RRR napisał(a):
~~ napisał(a): skoro nikt nie był zainteresowany kupnem, to znaczy że ten stary budynek jest nic nie wart... z resztą trudno wyobrazić sobie w nim jakąś nowoczesną konkurencyjną produkcję

Jeden głos rozsądku.
A jazgot ,że łeb puchnie.Kto mialby za wasze "pomysły" płacić.Idzcie do Ogrodnika i wskażcie co tam robic i jakie z tego będą efekty (finansowe) - pewnie was w ręke pocaluje.
"Zabytek,piękna fabryka,dobro narodowe"....itd.A gówno warte jak nie ma kto tego utrzymać.

Jeśli ktoś będzie szukał rozwiązań za prezesa, to za co on bierze pieniądze? Od tego jest jak d... od ..... żeby myślał jak poprawić a nie likwidował. Ktoś wymyśli jak uratować a prezes pierś wystawi do odznaczeń. Qrqa mać!

Zastosowana autokorekta

~~MUZYK niezalogowany
20 lutego 2017r. o 20:03
Ja nie tak dawno temu będzie to jak tata kupił mi organki i na tym kominku sobie grałem ; A tu masz babo OGRODNIK pieniędzy za przemyt u STASIKA nie znalazł i AMERYKANIE mają pole do popisu
~~MUZYK niezalogowany
Ja nie tak dawno temu będzie to jak tata kupił mi organki i na tym kominku sobie grałem ; A tu masz babo OGRODNIK pieniędzy za przemyt u STASIKA nie znalazł i AMERYKANIE mają pole do popisu
~~MUZYK niezalogowany
~~e. niezalogowany
20 lutego 2017r. o 20:08
Przynajmniej organki Ci zostały :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!