~~viper napisał(a): Kiedy tam jeszcze pracowałem mówiło się, że są duże trudności z przeprowadzaniem remontów na zakładzie nr 2 z uwagi na obostrzenia od konserwatora zabytków. teraz pan prezes mówi że obiekt nie jest pod opieka konserwatora ...
~~PPN napisał(a): Jutro składam zawiadomienie do prokuratury krajowej na efekt i bandycką działalność a także na niszczenie obiektu zabytkowego. Ponadto sprawę zgłoszę do wojewódzkiego i krajowego konserwatora zabytków. To przez tyle lat ten zakład istniał, przetrwał wojnę, a banda nieudaczników skazuje ten zakład na wyburzenie, według mnie cała sprawa śmierdzi..., Ciekawe a może po wyburzonym zakładzie, w jego miejscu zostanie wybudowana kolejna galeria, co?
~~kmicic napisał(a):~~PPN napisał(a): Jutro składam zawiadomienie do prokuratury krajowej na efekt i bandycką działalność a także na niszczenie obiektu zabytkowego. Ponadto sprawę zgłoszę do wojewódzkiego i krajowego konserwatora zabytków. To przez tyle lat ten zakład istniał, przetrwał wojnę, a banda nieudaczników skazuje ten zakład na wyburzenie, według mnie cała sprawa śmierdzi..., Ciekawe a może po wyburzonym zakładzie, w jego miejscu zostanie wybudowana kolejna galeria, co?
Mam nadzieje, że to zrobisz.
~~ napisał(a):~~kmicic napisał(a):~~PPN napisał(a): Jutro składam zawiadomienie do prokuratury krajowej na efekt i bandycką działalność a także na niszczenie obiektu zabytkowego. Ponadto sprawę zgłoszę do wojewódzkiego i krajowego konserwatora zabytków. To przez tyle lat ten zakład istniał, przetrwał wojnę, a banda nieudaczników skazuje ten zakład na wyburzenie, według mnie cała sprawa śmierdzi..., Ciekawe a może po wyburzonym zakładzie, w jego miejscu zostanie wybudowana kolejna galeria, co?
Mam nadzieje, że to zrobisz.
do psychiatry i to szybkim krokiem bo stan sie pogarsza z minuty na minutę :)