Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Jan Cołokidzi to TW "Marek"?
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 18:30
~~prawda napisał(a): pamietaj ze jeszcze długo po 90tym ale jestem bardzo ciekawy co powie pan dziadek pozdro :*
;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 18:33
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)
PRAWDA!!!
I wreszcie ktoś pisze do żeczy
:) :) :)
2161
#fobiak nieaktywny
4 marca 2017r. o 18:35
~~TW Lolek napisał(a): Ludzie umieją się kamuflować i dostosowywać do danych warunków ,znam kilka osób które są przykładnymi mieszkańcami a jednak mają epizod kilkuletni z SB.

to wymien ich bo wygladasz mi na malo wiarygodnego, jestes za mlody aby posiadac takie informacje. w kiblu sobie wypisuj bzdety a nie tutaj. ipn jeszcze nie udostepnilo calej listy tw.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 marca 2017r. o 18:56
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)
PRAWDA!!!
I wreszcie ktoś pisze do żeczy
:) :) :)

Spokojny , Janka Kanistra nie znam osobiście i nie wiem jakim jest człowiekiem . Jednak jestem pewien tego , że " polski kapitał " nie tworzy się w jednym pokoleniu uczciwą pracą. Trzeba było mieć w latach dziewięćdziesiątych właściwe konszachty i odpowiednie papiery , aby być przedsiębiorcą całą gębą , że się tak wyrażę ( układ Okrągłego Stołu ). Nowożytna historia Polski , wraz dziką prywatyzacją majątku narodowego dziewiątej dekady uczyniła lokalnych kacyków panami . Być może starsza razwietka ma na wszystkich haki , ale po owocach poznajemy. Zwykły Kowalski do u.s.r.a.n.e.j śmierci szarpie się z jakimś drutem , a TW , ten lepszy sort , miota pieczątkami i podpisami.

Daleki jestem od tego , żeby na taczkach , jak Marynę wywozić , ale mam wrażenie , że Ziemia Bolesławiecka na zlecenie TW Marek wystawiła do walki " rzecznika prasowego " w osobie Spokojnego ze wsparciem kilku bezimiennych klakierów :D

Co za Naród. Chyba , jak Ryży Olsen zostanę kosmopolitą :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~akawir niezalogowany
4 marca 2017r. o 19:57
co szczunie
~~cinkciarz niezalogowany
4 marca 2017r. o 20:02
niema cin cin bez cin cin
~~małpa niezalogowany
4 marca 2017r. o 20:04
hahahahahaha
~~sauron niezalogowany
4 marca 2017r. o 20:06
widziałes kiedys laser na kamerze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy