~~GHF napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
To ten co kiedyś pracował w serwisie Renault? Też go szukam
~~GHF napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: ~~GHF napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
Nazywał się Tomek
Jego numer telefonu to
607-218-489
~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GHF napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
Nazywał się Tomek
Jego numer telefonu to
607-218-489
to już nie żyje?