~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GHF napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
To ten co kiedyś pracował w serwisie Renault? Też go szukam
Nazywał się Tomek
Jego numer telefonu to
607-218-489
Miał warsztat przy na drodze wylotowej z Bolesławca do Zgorzelca. Czy dalej tam ma tego nie wiem, mieszka w Dobrej, w lewo przed przejazdem kolejowym. On faktycznie był najlepszy do aut francuskich.
~~Szkarłatna Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GHF napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
Nazywał się Tomek
Jego numer telefonu to
607-218-489
Miał warsztat przy na drodze wylotowej z Bolesławca do Zgorzelca. Czy dalej tam ma tego nie wiem, mieszka w Dobrej, w lewo przed przejazdem kolejowym. On faktycznie był najlepszy do aut francuskich.
Ten p. Tomek sporo lat temu wymieniał mi m. in. filtr paliwa w Scenicu II. Jak auto zepsuło się na poważnie, zawiozłem go do Renault Lubań. Tam stwierdzili, że filtr paliwa był oryginalny od nowości...
~~Luk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatna Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myszaty Powój napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GHF napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Portulaka napisał(a): Kiedyś był fachowiec powyżej restauracji Słoneczna na terenie dawnego D&D. Miał na imię chyba Tomek. Gość robił cuda i był niedrogi. Obecnie nie wiem gdzie przeniósł warsztat.
Nazywał się Tomek
Jego numer telefonu to
607-218-489
Ten p. Tomek sporo lat temu wymieniał mi m. in. filtr paliwa w Scenicu II. Jak auto zepsuło się na poważnie, zawiozłem go do Renault Lubań. Tam stwierdzili, że filtr paliwa był oryginalny od nowości...
Znajomy tak rozrząd wymieniał.
Po pół roku, przy okazji wizyty w innym warsztacie okazało się, że tam jest nadal 'oryginał'.
Teraz już większość warsztatów bez problemów robi wszystkie marki.
Swego czasu w cytrynach specjazowali się ci z kubika.
Jak ktoś chce dobry serwis renówki - gwarancyjny i po.. - to Gerliz.