Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~kama niezalogowany
10 marca 2017r. o 5:28
~~ napisał(a):
~~jam napisał(a): polacy nie gesi swoj jezyk znaja !! o ile tusk nam teraz brudasow niewcisnie od niemiec

Polacy znają ale ty nie bardzo .Do szkoły to daleko było,prawda?
Analizowanie wykształcenia ?? A CZAS pokaze !! tylko naiwnosc ludzka nie widzi co sie dzieje w swiecie Jak to masoni przejeli juz swiat !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kama niezalogowany
10 marca 2017r. o 5:33
jedz do europy tam gdzie sa brudasy zobaczysz co sie dzieje !! Polska jest w tej chwili bezpieczna .
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:21
~~ napisał(a):
~~ja napisał(a): Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem

koleiny dowcipny?
Brawo !! wreszcie ktoś zna korzenie Tuska !! Jego dziad był kierowca ss . Pisze bo wiem ojego rodzinie bo moje korzenie tez naleza do niemiec Moj dziad i cala rodzina sa niemcami ze stony dziadka !! A ja sie czuje Polakiem od strony BAbci . :)
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:25
~SAN ESCOBAR napisał(a): wstyd mi za ...ów
27 państw przeciwko pisowskiej głupocie!

27 do 1
Polacy przeciwko polakom - wojenka prostego małego kaczyńskiego :(
Polacy pokazali tylko pazura na arenie europejskiej a historia rozliczy kto jest polakiem a niemcem

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:30
~~ napisał(a):
~~ja napisał(a): Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem

koleiny dowcipny?
Dzisiaj prawdziwy POLAK to narodowcy i kibole !!
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:33
~~ napisał(a): Jak się dowiedziałem że tylko Polska była przeciwko to mnie krew zalała. Jakim trzeba być chamem żeby na swojego ziomala nie zagłosować. Dla mnie rząd polski to zdrajca l powiem to jeszcze raz ZDRAJCY. Składam zawiadomienie do prokuratury, na działanie rządu polski przeciwko interesom obywateli mojego kraju.

Zdrada.
Zdrada.
pachołka Niemców ?? SS
~~bolecnauta niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:40
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Jak się dowiedziałem że tylko Polska była przeciwko to mnie krew zalała. Jakim trzeba być chamem żeby na swojego ziomala nie zagłosować. Dla mnie rząd polski to zdrajca l powiem to jeszcze raz ZDRAJCY. Składam zawiadomienie do prokuratury, na działanie rządu polski przeciwko interesom obywateli mojego kraju.

Zdrada.
Zdrada.
pachołka Niemców ?? SS

Nie rzucajcie takich słów. Więcej tolerancji.
~~kama niezalogowany
10 marca 2017r. o 6:44
zapraszam na twitter kometarze max Kolonko
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza