~~ napisał(a):Analizowanie wykształcenia ?? A CZAS pokaze !! tylko naiwnosc ludzka nie widzi co sie dzieje w swiecie Jak to masoni przejeli juz swiat !!~~jam napisał(a): polacy nie gesi swoj jezyk znaja !! o ile tusk nam teraz brudasow niewcisnie od niemiec
Polacy znają ale ty nie bardzo .Do szkoły to daleko było,prawda?
~~ napisał(a):Brawo !! wreszcie ktoś zna korzenie Tuska !! Jego dziad był kierowca ss . Pisze bo wiem ojego rodzinie bo moje korzenie tez naleza do niemiec Moj dziad i cala rodzina sa niemcami ze stony dziadka !! A ja sie czuje Polakiem od strony BAbci . :)~~ja napisał(a): Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem
koleiny dowcipny?
~SAN ESCOBAR napisał(a): wstyd mi za ...ówPolacy pokazali tylko pazura na arenie europejskiej a historia rozliczy kto jest polakiem a niemcem
27 państw przeciwko pisowskiej głupocie!
27 do 1
Polacy przeciwko polakom - wojenka prostego małego kaczyńskiego :(
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):Dzisiaj prawdziwy POLAK to narodowcy i kibole !!~~ja napisał(a): Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem
koleiny dowcipny?
~~ napisał(a): Jak się dowiedziałem że tylko Polska była przeciwko to mnie krew zalała. Jakim trzeba być chamem żeby na swojego ziomala nie zagłosować. Dla mnie rząd polski to zdrajca l powiem to jeszcze raz ZDRAJCY. Składam zawiadomienie do prokuratury, na działanie rządu polski przeciwko interesom obywateli mojego kraju.pachołka Niemców ?? SS
Zdrada.
Zdrada.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Jak się dowiedziałem że tylko Polska była przeciwko to mnie krew zalała. Jakim trzeba być chamem żeby na swojego ziomala nie zagłosować. Dla mnie rząd polski to zdrajca l powiem to jeszcze raz ZDRAJCY. Składam zawiadomienie do prokuratury, na działanie rządu polski przeciwko interesom obywateli mojego kraju.pachołka Niemców ?? SS
Zdrada.
Zdrada.