Ja tylko mogę potwierdzić! Właśnie ubierałem dziecku buty w przedszkolu jak nagle był głośny pisk i grzmot. Widziałem z okna moment jak dziwny czlowiek wysiadł z kolegą z merca.
Podszedł aby zaglądnąć na szkodę swojej fury, wyciągną telefon z kieszeni i zaczął wydzwaniać. Nie podszedł przez ten cały czas do kobiety która siedziała przygnieciona poduszką ledwo przytomna, nawet jak przybiegli ludzie na pomoc. Po prostu miał to gdzieś! Dopiero jak mu ktoś zwrócił uwagę to wyciągnął trójkąt z bagażnika i postawił na jezdni. Dupek miał dresy pełen ...ki. Pewnie od razu do tatusia dzwonił aby mu powiedzieć że mu bubla narobił.
Gdybym był tatą tego głupiego gówniarza, to bym go tak sprał że jadł by hamburgery przez słomkę aż do bożego narodzenia.
A jak chodzi o sprawiedliwość w tym kraju to możemy mieć tylko nadzieje że sędzia poczyta i posłucha komentarze świadków i odbierze świrowi prawko dożywocia!
Tego Ci życzę DUPKU! Za to że o mały włos nie zabiłeś kogoś przez swoi chory egoizm. Dobrze że nie trafiłeś we mnie albo moje dziecko bo byś się już nie odnalazł w tym życiu.
Masz więcej szczęścia niż na to zasługujesz ty orle drogowy.
Może Ci to da do pomyślenia bydlaku!
Zastosowana autokorekta