~~policjant tego zajscia napisał(a): panowie poszkodowani przed sadem przedstawili obdukcje wystawiana prywatnie zrobiona po kilku dniach po zdarzeniu taka obdukcje mogł uznac tylko sad skoligacony z tak zwanymi poszkodowanymi policjanci wierzyli w sparawiedliwosc nie mieli adwokata i byli przekonani ze zostana uniewinnieni stało jednak sie inaczej mam nadzieje ze obecne zmiany czynione przez obecnego Ministra Sprawidliwosci doprowadza do ograniczenia korupcji i kolesiostwa w sadach
~~ napisał(a):PYTAM SIĘ JAKĄ SKOLIGACONĄ SKORO W SZPITALU PRZELEŻELI WIĘCEJ NIŻ 7 DNI TO KTO BY IM WYDAŁ PRZED CZASEM ZAKOŃCZENIA LECZENIA OBDUKCJĘ A Z TEGO CO WIE NIE LEŻELI W SZPITALU PRYWATNYM BO TAKIEGO W B-C NIE MA A TAK NA PRIV TO NADAL NAPIER..SZ SWOJĄ KOBIETĘ POLICJANCIE TEGO ZAJŚCIA BO NAPIERDAL..AANIE WSSAŁEŚ Z MLEKIM MATKI~~policjant tego zajscia napisał(a): panowie poszkodowani przed sadem przedstawili obdukcje wystawiana prywatnie zrobiona po kilku dniach po zdarzeniu taka obdukcje mogł uznac tylko sad skoligacony z tak zwanymi poszkodowanymi policjanci wierzyli w sparawiedliwosc nie mieli adwokata i byli przekonani ze zostana uniewinnieni stało jednak sie inaczej mam nadzieje ze obecne zmiany czynione przez obecnego Ministra Sprawidliwosci doprowadza do ograniczenia korupcji i kolesiostwa w sadach
Bajkopisarzu! Powinni siedzieć - przynajmniej po 5 lat. "Władza" uderzyła im do głowy, do pustej głowy, czuli się bezkarni, nikt nie widział, nikt nie słyszał.
Myśleli, że prokuratura i sąd, uwierzą ich kłamstwu. Podejrzewam, że zgubiła ich "rutyna".
~~ napisał(a): Bardzo dobrze się stało, że chociaż raz policjanci zostali ukarani przez Sąd. Jestem żywym przykładem jak policjanci zeznają nieprawdę na sali sądowej, kłamią i zmyślają, dążą do ukarania ofiar a nie sprawców. Mamy tylko nadzieję, że tym policjantom i policjantkom będzie działo się w życiu tylko samo zło. To bardzo źli ludzie. Policji nigdy nie ufaliśmy i nigdy nie zaufamy żadnemu policjantowi.Już ci kiedyś napisałem, żebyś nikomu źle nie życzył :> Nie dziw się później, że zło cię dotyka. Jęczysz co temat o policji jak ty ich nie lubisz i im nigdy ty i twoja rodzina nie zaufa. Nie chcesz - nie ufaj, lubić ich nie musisz bo policja to nie dżem truskawkowy. Proponuję skorzystać z terapii i pójść do spowiedzi.
~~ks napisał(a):~~ napisał(a): Bardzo dobrze się stało, że chociaż raz policjanci zostali ukarani przez Sąd. Jestem żywym przykładem jak policjanci zeznają nieprawdę na sali sądowej, kłamią i zmyślają, dążą do ukarania ofiar a nie sprawców. Mamy tylko nadzieję, że tym policjantom i policjantkom będzie działo się w życiu tylko samo zło. To bardzo źli ludzie. Policji nigdy nie ufaliśmy i nigdy nie zaufamy żadnemu policjantowi.Już ci kiedyś napisałem, żebyś nikomu źle nie życzył :> Nie dziw się później, że zło cię dotyka. Jęczysz co temat o policji jak ty ich nie lubisz i im nigdy ty i twoja rodzina nie zaufa. Nie chcesz - nie ufaj, lubić ich nie musisz bo policja to nie dżem truskawkowy. Proponuję skorzystać z terapii i pójść do spowiedzi.