Myślę że nieudolność naszych służby trzeba zgłosić w Komendzie Wojewódzkiej Policji, to będą latali "na wysokości lamperii" żeby gościa złapać. Opierdziel "z góry" zawsze działa.
chcesz przez to powiedzieć że jutro mam nie jechać do pracy tylko dlatego że mam srebrne autko?
a może dzielnicowy zapuka mi do drzwi i zapyta gdzie byłem tydzień temu np. o godzinie 8,43
a co jak facet jest z okolic ?
macie problem z bezpieczeństwem dzieci to powiem wam że za czasów tej wstrętnej komuny istniały tzw. trójki klasowe co to łapały dzieciaki w kawiarniach czy na paleniu papierosów
dzisiaj macie poważniejszy problem więc zewrzyjcie poślady i rano pod szkołę a nie tu jakieś żale na Policję
macie jeszcze hahahahahahahahahaha-- strażników miejskich hahahahahahahahahahaha
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.