~~Agnieszka Pietrusińska napisał(a): Nie sądzę żeby wszystko było "ustawione". Jestem jedną z trzech wygranych osób i w żaden sposób nie jestem związana z redakcją. Tylko co z tego... jak już wcześniej pisałam w komentarzach niestety nie poinformowano mnie o wygranej. Dowiedziałam się o niej w dniu spektaklu o 22:00 (czyli po fakcie). I to tylko dlatego, że akurat weszłam na stronę bolec.info. Wydaje mi się, że skoro odpowiedzi na konkursowe pytania należało wysłać na redakcyjnego maila to informacja o wygranej powinna być również wysłana mailowo. Niestety to było błędne założenie... :(
Pani Agnieszko, bardzo nam przykro, że nie odebrała pani nagrody. Faktycznie mogliśmy wysłać maila, ale pozostałe panie zgłosiły się do nas same. Jedna odebrała nagrodę w tygodniu (jej zdjęcie jest na Facebooku Bolec.Info) druga dziś tuż przed występem kabaretu (skontaktowała się z nami telefonicznie).
Ze względu na brak kontaktu z pani strony, pani wejściówka leżała przed występem u osób sprzedających bilety z pani nazwiskiem gotowa do odbioru. Założyliśmy, że pani się zgłosi. A założenie to wynika z naszych doświadczeń i tego, że taka forma ogłaszania wyników w naszych konkursach dotychczas okazywała się skuteczna.
Koniec końców nikt z pani wejściówki nie skorzystał.
Założyliśmy, że osoby biorące udział w konkursie zainteresują się wynikami opublikowanymi na portalu. Ale ma pani rację, mogliśmy po prostu wysłać do pań maile. Na przyszłość postaramy się o informację indywidualną dla uczestników.