Karolina, zalezy jakie przyjmujesz KPI i jak je mierzysz :)
A juz tak powaznie o wynikach. Gdy ktos gra w totolotka to nikt nie dzwoni do wlasciciela kupony z info, ze wygral, tylko wyniki sa publikowane.
Na Bolec.Info podobnie - wyniki zostaly podane w osobnym newsie :) zachecam do czestego odwiedzania Bolca;)
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Agnieszka Pietrusińska niezalogowany 14 czerwca 2017r. o 17:36
Gra w lotto to gra telewizyjna więc ogłoszenie wyników jest w TV. Poza tym osoby kupujące kupon w lotto nie rejestrują się z imienia i nazwiska. Więc ciężko byłoby ich namierzyć :) . Ja wysłałam odpowiedź na maila (podpisując się z imienia i nazwiska) i założyłam, że odpisujecie wygranym również mailowo. Wystarczyło kliknąć "odpowiedz" na poczcie. :) Jak dla mnie temat jest zakończony. Redakcja przyznała, że rzeczywiście powinniście wysłać informacje również mailowo zwłaszcza, że nie odebrałam biletów do ostatniego dnia.
Mówi się trudno. Było minęło... Uważam, że wina leży po obu stronach. Ja również mogłam częściej zaglądać na bolec.info. Pośpiech, brak czasu zwykła codzienność sprawiły, że ja nie mam biletów a Wy macie temat do dyskusji :) .
A swoją drogą widzę, że z Twojej strony ciężko przyznać się do tego, iż można było dać odrobinę więcej z siebie ;)
Pozdrawiam
~~Agnieszka Pietrusińska niezalogowany 14 czerwca 2017r. o 17:39
Gra w lotto to gra telewizyjna więc ogłoszenie wyników jest w TV. Poza tym osoby kupujące kupon w lotto nie rejestrują się z imienia i nazwiska. Więc ciężko byłoby ich namierzyć :) . Ja wysłałam odpowiedź na maila (podpisując się z imienia i nazwiska) i założyłam, że odpisujecie wygranym również mailowo. Wystarczyło kliknąć "odpowiedz" na poczcie. :) Jak dla mnie temat jest zakończony. Redakcja przyznała, że rzeczywiście powinniście wysłać informacje również mailowo zwłaszcza, że nie odebrałam biletów do ostatniego dnia.
Mówi się trudno. Było minęło... Uważam, że wina leży po obu stronach. Ja również mogłam częściej zaglądać na bolec.info. Pośpiech, brak czasu zwykła codzienność sprawiły, że ja nie mam biletów a Wy macie temat do dyskusji :) .
A swoją drogą widzę, że z Twojej strony "emem" ciężko przyznać się do tego, iż można było dać odrobinę więcej z siebie ;)
Pozdrawiam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.