~~ccc napisał(a): A co ja mam wspólnego z wycieczkami? Tak obywatelsku rzucacie oskarżenia i insynuacje?
~~ccc napisał(a): A co ja mam wspólnego z wycieczkami? Tak obywatelsku rzucacie oskarżenia i insynuacje?
~~ napisał(a):~~ccc napisał(a): A co ja mam wspólnego z wycieczkami? Tak obywatelsku rzucacie oskarżenia i insynuacje?
Wycieczki zagraniczne członków administracji i radnych to nie są insynuacje i inne bzdurne wydatki - takie marnowanie publicznych pieniędzy. To właśnie takie marnotrawstwo było paliwem do nowelizacji ustawy o RIO .To dzięki "książęcemu" życiu samorządów PiS zmienił ustawę , to buta i arogancja władzy i brak odpowiedzialności za cokolwiek jest efektem rządu PiS. Teraz trzęsiecie d-pami , w końcu i policjanci, prokuratorzy będą musieli zacząć dostrzegać te nie prawidłowości i marnotrawstwo bo i im za "ślepotę samorządową" dobiorą się ...
~~ napisał(a): Ja mam pytanie dlaczego burmistrzowi tak strasznie zależało na sprzedaży Szkoły i hektarowej działki przyległej do budynku szkolnego ,że sprzedano ją za śmiesznie niską cenę 120 tys. ?? ?? ?? ??
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Ja mam pytanie dlaczego burmistrzowi tak strasznie zależało na sprzedaży Szkoły i hektarowej działki przyległej do budynku szkolnego ,że sprzedano ją za śmiesznie niską cenę 120 tys. ?? ?? ?? ??
CBA powinno to też dokładnie wyjaśnić i to bez pośredników !!!