Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 12:41
~~ napisał(a): Może chodziło o ratowanie budżetu gminy ?

Jeszcze bardziej nie rozumiem. Stać nas na wyjazdy zagraniczne radnych i burmistrza, stać nas na przyjęcia, stać nas na gazetkę propagandową ,stać nas na opłacanie TV "Lużyce", stać nas na oddawanie działek za symboliczne ceny a w ten sposób ratujemy budżet?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 12:41
~~ napisał(a): Może chodziło o ratowanie budżetu gminy ?

Jeszcze bardziej nie rozumiem. Stać nas na wyjazdy zagraniczne radnych i burmistrza, stać nas na przyjęcia, stać nas na gazetkę propagandową ,stać nas na opłacanie TV "Lużyce", stać nas na oddawanie działek za symboliczne ceny a w ten sposób ratujemy budżet?
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 14:00
A może gmina bogata i stać na to?
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 15:40
~~ napisał(a): A może gmina bogata i stać na to?

Zgadza się gmina jest bogata tylko ,że źle zarządzana i przez to ludzie z połowy gminy nadal mają szamba i nie mają łazienek w dwudziestym pierwszym wieku. ;(
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 17:24
~~ napisał(a): Jak to CBA i Prokuratura pokpi to ja już nie uwierzę nikomu w tym Kraju.

myślę że jarek i jego grupa dadzą sobie rady chociaż w tym
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 19:43
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Jak to CBA i Prokuratura pokpi to ja już nie uwierzę nikomu w tym Kraju.

Też jestem za.
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 21:41
~~ napisał(a): A może gmina bogata i stać na to?

To po co sprzedaje działki po nie korzystnych cenach ? Jak mam kasę to do dyspozycji to nie pozbywam się lokat a ziemia zawsze jest korzystną lokatą. Tylko o tym nie wiem burmistrz a wie jego zastępca .
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 22:29
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Też jestem za.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza