Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny jechał po "niecałym piwie"
~~ niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 12:32
~~olo napisał(a): Miał gość pecha i tyle. Niestety, ludzie oceniają cię nie po twoich sukcesach, a po twoich błędach.

To prawda!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sprawiedliwa niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 14:03
Ciekawa jestem dlaczego redakcja usuwa komentarze na swój temat. Bawi was niszczenie komuś opinii publikując nieprawdę.
~~do sprawiedliwej niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 14:37
~~Sprawiedliwa napisał(a): Ciekawa jestem dlaczego redakcja usuwa komentarze na swój temat. Bawi was niszczenie komuś opinii publikując nieprawdę.

Co jest nieprawdą?
~~ niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 14:45
"Miałem z nią stosunek ale włożyłem go niecałego:)"
Znaczy, że ten stosunek był nieważny, niecały, nie odbył się? Takie to tłumaczenie:)
~~jola niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 14:59
Jak się pije to się nie jedzie twarda zasada. Nie ma co się teraz głupio tłumaczyć,że portal i internauci szargają opinie radnego. Wiedzial co robi teraz niech spojrzy wyborcom w oczy i powie PRZEPRASZAM bo do tej pory tego nie znalazłam. Panie radny HONOR! Pan wie co to jest?
~~~kaybee niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 15:16
Ten sam człowiek na zachodzie byłby trzeźwy, u nas jest pijany bo ktoś ustalił sobie taką nie inną granicę. Żeby wydmuchał jeszcze nie wiadomo ile.
Nie jestem zwolennikiem jazdy pod wpływem, ale w tym przypadku uważam że jest to bicie piany nie wiadomo o co.
~~Mieszkaniec niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 15:43
A za co on was korwa ma przepraszać no halo że pił piwo pod swoim domem a przepraszać to powinien pan redaktor za pisanie bzdur co do ilości procentów jeśli pan coś publikuje to proszę publikować prawdę
~~ niezalogowany
20 czerwca 2017r. o 15:50
~~~kaybee napisał(a): Ten sam człowiek na zachodzie byłby trzeźwy, u nas jest pijany bo ktoś ustalił sobie taką nie inną granicę. Żeby wydmuchał jeszcze nie wiadomo ile.
Nie jestem zwolennikiem jazdy pod wpływem, ale w tym przypadku uważam że jest to bicie piany nie wiadomo o co.

A co z tym Zachód wspólnego? Z kolei w krajach arabskich czyli na Bliskim Wschodzie byłby do odstrzału bo tam całkowity zakaz spożywania alkoholu.
To znaczy, że jak w Niemczech w niektórych miejscach na autostradach nie ma ograniczeń prędkości, to jak mnie policja namierzy, że jechałem 250 km/h w Polsce, to powiem, że w Niemczech byłbym w porządku? Czyli w Polsce jakie prawo obowiązuje, nie polskie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza