~~do pseudo kibica nie z Parzyc napisał(a):~~kibic nie parzyc napisał(a): Awans to zaspokojenie własnego ego głównego sponsora. Zgadza się to ma by rozrywka ale dla chłopaków z Parzyc nawet tych z brzuchami żeby sobie pobiegać przy niedzieli za piłką dla przyjemności a nie ściągać obcych zawodników za kasę i nazywać to rozrywką dla mieszkańców. Pan Sz. jak go stać na zawodników to niech postawi boisko na prywatnej działce i niech robi sobie wtedy awanse nawet do 3 ligi.
Pan Szajwaj to bardzo porządny człowiek, były piłkarz Parzyc który jest sercem z tą wioską na dobre i złe , a te pomówienia są bezpodstawne ponieważ Ten Pan zatrudnia w swojej Firmie 6 piłkarzy z naszej gminy którzy zarabiają dobre pieniądze z których utrzymują rodziny i nie wyciągają ręki po pieniądze za granie .
~~ napisał(a):?? ?? ??~~do pseudo kibica nie z Parzyc napisał(a):~~kibic nie parzyc napisał(a): Awans to zaspokojenie własnego ego głównego sponsora. Zgadza się to ma by rozrywka ale dla chłopaków z Parzyc nawet tych z brzuchami żeby sobie pobiegać przy niedzieli za piłką dla przyjemności a nie ściągać obcych zawodników za kasę i nazywać to rozrywką dla mieszkańców. Pan Sz. jak go stać na zawodników to niech postawi boisko na prywatnej działce i niech robi sobie wtedy awanse nawet do 3 ligi.
Pan Szajwaj to bardzo porządny człowiek, były piłkarz Parzyc który jest sercem z tą wioską na dobre i złe , a te pomówienia są bezpodstawne ponieważ Ten Pan zatrudnia w swojej Firmie 6 piłkarzy z naszej gminy którzy zarabiają dobre pieniądze z których utrzymują rodziny i nie wyciągają ręki po pieniądze za granie .
Jeśli polikwidowano by zbędne etaty w Gminie to kto głosował by na obecnego burmistrza? ,dziwi mnie ,że w 15 tysięcznej gminie nikt nie chce zmienić tego chorego układu ,na dobrej drodze był PIS o dwu kadencyjności w samorządach ale zrobił wielki błąd i się wycofał .
A no właśnie tu jest SEDNO SPRAWY. Natychmiast zlikwidować Centrum Kultury I Sportu w to miejsca powołać jedną osobę w formie KOORDYNATORA tego zadania i właśnie takich pasjonatów jak Pan Szajwaj wspierać logistycznie i finansowo . Nie opłacać etatów w Centrum ,które nic nie wnoszą ani do sportu ani do kultury ( W" Czelsi Londyn" też nie grają londyńczycy tylko zawodnicy zakupieni) .Ten pretekst burmistrza ,że w Parzycach nie grają swoi jest bardzo prymitywny i odstający od rzeczywistości nowoczesnego sportu. NA STADIONY CHODZIMY PODZIWIAĆ ZMAGANIA SPORTOWE A NIE SPRAWDZAĆ DOWODY OSOBISTE. " GM INO NOWOGRODZIEC WSTAŃ Z KOLAN"
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Czemu z moich podatków ma być utrzymywane czyjeś hobby? Ja mam swoje i sam je sobie opłacam co kosztuje mnie sporo.
Czas skończyć z tym rozdawnictwem, chcesz ganiać za piłką to płać za utrzymanie boiska, wodę, prąd itd.
Bardzo dobrze że kasa jest obcinana na czyjeś zachcianki ..
Inaczej cię nie nazwę jak IDIOTA, pieniądze na sport należą się mieszkańcom Gminy jak psu kość , garstka ludzi robi sobie wojaże do Bośni i na Ukrainę a wioski nie maja nic .Dobrze ktoś napisał zabrano Parzycom Świetlicę zabrano Szkołę a teraz straszy się rozwaleniem klubu ,który zdobył awans do kl O.A na mecze przychodzi więcej kibiców jak na Nowogrodziec .