Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z komputera burmistrza obrażono radnego
~~obrzydliwe niezalogowany
4 lipca 2017r. o 21:22
Podłość tego człowieka co napisał ten haniebny paszkwil jest porażająca , najpierw samemu trzeba spojrzeć w lusterko a nie obrażać inną osobę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
5 lipca 2017r. o 6:57
~~do pseudo kibica nie z Parzyc napisał(a):
~~kibic nie parzyc napisał(a): Awans to zaspokojenie własnego ego głównego sponsora. Zgadza się to ma by rozrywka ale dla chłopaków z Parzyc nawet tych z brzuchami żeby sobie pobiegać przy niedzieli za piłką dla przyjemności a nie ściągać obcych zawodników za kasę i nazywać to rozrywką dla mieszkańców. Pan Sz. jak go stać na zawodników to niech postawi boisko na prywatnej działce i niech robi sobie wtedy awanse nawet do 3 ligi.

Pan Szajwaj to bardzo porządny człowiek, były piłkarz Parzyc który jest sercem z tą wioską na dobre i złe , a te pomówienia są bezpodstawne ponieważ Ten Pan zatrudnia w swojej Firmie 6 piłkarzy z naszej gminy którzy zarabiają dobre pieniądze z których utrzymują rodziny i nie wyciągają ręki po pieniądze za granie .

A no właśnie tu jest SEDNO SPRAWY. Natychmiast zlikwidować Centrum Kultury I Sportu w to miejsca powołać jedną osobę w formie KOORDYNATORA tego zadania i właśnie takich pasjonatów jak Pan Szajwaj wspierać logistycznie i finansowo . Nie opłacać etatów w Centrum ,które nic nie wnoszą ani do sportu ani do kultury ( W" Czelsi Londyn" też nie grają londyńczycy tylko zawodnicy zakupieni) .Ten pretekst burmistrza ,że w Parzycach nie grają swoi jest bardzo prymitywny i odstający od rzeczywistości nowoczesnego sportu. NA STADIONY CHODZIMY PODZIWIAĆ ZMAGANIA SPORTOWE A NIE SPRAWDZAĆ DOWODY OSOBISTE. " GM INO NOWOGRODZIEC WSTAŃ Z KOLAN"
~~ niezalogowany
5 lipca 2017r. o 9:05
~~ napisał(a):
~~do pseudo kibica nie z Parzyc napisał(a):
~~kibic nie parzyc napisał(a): Awans to zaspokojenie własnego ego głównego sponsora. Zgadza się to ma by rozrywka ale dla chłopaków z Parzyc nawet tych z brzuchami żeby sobie pobiegać przy niedzieli za piłką dla przyjemności a nie ściągać obcych zawodników za kasę i nazywać to rozrywką dla mieszkańców. Pan Sz. jak go stać na zawodników to niech postawi boisko na prywatnej działce i niech robi sobie wtedy awanse nawet do 3 ligi.

Pan Szajwaj to bardzo porządny człowiek, były piłkarz Parzyc który jest sercem z tą wioską na dobre i złe , a te pomówienia są bezpodstawne ponieważ Ten Pan zatrudnia w swojej Firmie 6 piłkarzy z naszej gminy którzy zarabiają dobre pieniądze z których utrzymują rodziny i nie wyciągają ręki po pieniądze za granie .

Jeśli polikwidowano by zbędne etaty w Gminie to kto głosował by na obecnego burmistrza? ,dziwi mnie ,że w 15 tysięcznej gminie nikt nie chce zmienić tego chorego układu ,na dobrej drodze był PIS o dwu kadencyjności w samorządach ale zrobił wielki błąd i się wycofał .

A no właśnie tu jest SEDNO SPRAWY. Natychmiast zlikwidować Centrum Kultury I Sportu w to miejsca powołać jedną osobę w formie KOORDYNATORA tego zadania i właśnie takich pasjonatów jak Pan Szajwaj wspierać logistycznie i finansowo . Nie opłacać etatów w Centrum ,które nic nie wnoszą ani do sportu ani do kultury ( W" Czelsi Londyn" też nie grają londyńczycy tylko zawodnicy zakupieni) .Ten pretekst burmistrza ,że w Parzycach nie grają swoi jest bardzo prymitywny i odstający od rzeczywistości nowoczesnego sportu. NA STADIONY CHODZIMY PODZIWIAĆ ZMAGANIA SPORTOWE A NIE SPRAWDZAĆ DOWODY OSOBISTE. " GM INO NOWOGRODZIEC WSTAŃ Z KOLAN"
?? ?? ??
~~Kibic niezalogowany
5 lipca 2017r. o 12:30
Myślę że trzeba zaproponować Panu Sz.start w wyborach. Taki burmistrz napewno miałby poparcie w licznym srodowisku sportowym...
~~ niezalogowany
5 lipca 2017r. o 15:31
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Czemu z moich podatków ma być utrzymywane czyjeś hobby? Ja mam swoje i sam je sobie opłacam co kosztuje mnie sporo.
Czas skończyć z tym rozdawnictwem, chcesz ganiać za piłką to płać za utrzymanie boiska, wodę, prąd itd.
Bardzo dobrze że kasa jest obcinana na czyjeś zachcianki ..

Inaczej cię nie nazwę jak IDIOTA, pieniądze na sport należą się mieszkańcom Gminy jak psu kość , garstka ludzi robi sobie wojaże do Bośni i na Ukrainę a wioski nie maja nic .Dobrze ktoś napisał zabrano Parzycom Świetlicę zabrano Szkołę a teraz straszy się rozwaleniem klubu ,który zdobył awans do kl O.A na mecze przychodzi więcej kibiców jak na Nowogrodziec .

Zbliżają się wybory,zmobilizować się i podziękować temu człowiekowi. Dość tego !! Coraz więcej krzywd! Nie dajmy się poniewierać.
~~wyborca niezalogowany
5 lipca 2017r. o 17:58
PANIE BURMISTRZU!!!
Jest pan burmistrzem już 3 kadencję,czyli prawie 12 lat, chciałbym, aby pan przypomniał mi, co przez ten ogrom czasu zrobił pan dla sportu w naszej gminie.Jakie są Pana suksesy? Z czego jest pan dumny ? Przed panem był pan Szczerbień, Chrobry był w 4-lidze,Sparta w klasie "O" Piast podobnie,oprócz tych drużyn były i Parzyce i Kwisa Kierżno i Cosmos Milików i Gościszów i Godzieszów i Czerna i byli kolarze i gmina nie miała tyle pieniędzy co teraz,nie było wpływów ze strefy,a jakoś kluby nie narzekały, nikt nie szukał kto,gdzie i za ile gra. Rywalizacja była czysto sportowe, a nie jak teraz co niektórzy prezesi biegają i donoszą ile to w danej drużynie jest graczy spoza gminy!!! Środowisko sportowe jest ze sobą skłócone i myślę,że też o to panu chodziło, bo w grupie siła, a tak to pan rozdaje karty,i albo pan ma ochotę się spotkać i porozmawiać, albo nie, albo odbiera pan telefon, albo nie (kultura osobista wymaga oddzwonić ) ale próżno się czeka. Powinien być pan dumny, że w gminie kierowanej przez Pana, są takie drużyny, które odnoszą sukcesy,ktôre są lepsze od BKS-u na przykład,pytałem i wiem, że nawet nie pogratulował pan Parzycom za wywalczony awans.I nie chodzi mi tutaj tylko o Parzyce, rok temu do czwartej ligi historyczny awans wywalczył Piast Wykroty i co ? Jak pan wspomógł klub,kiedyś mówił pan o cyklicznych spotkaniach z działaczami klubów sportowych i cisza, znając życie,w roku wyborczym takowe będzie i znowu obietnice:) Na koniec powiem panu jedno i proszę o refleksje:
TAK NIEWIELE TRZEBA,ŻEBY TAK WIELU BYŁO ZADOWOLONYCH !
~~No i co niezalogowany
5 lipca 2017r. o 18:14
~~ niezalogowany
5 lipca 2017r. o 18:21
Do Pana Burmistrza, zlituj się człowieku i zlikwiduj dotacje na sport we wioskach. To nie ma sensu, jak chcą to niech sami sobie płacą za granie w piłkę, dodatkowo wprowadzić opłaty za niszczenie murawy, koszt powiedzmy 1000zł za mecz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza