Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z komputera burmistrza obrażono radnego
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 23:10
~~ napisał(a):
~~do ccc napisał(a):
~~ccc napisał(a): To vetowcy wypożyczyli sobie orlik:)

Nie wetowcy tylko piłkarze Chrobrego Nowogrodziec takie mają zdanie.

To ciekawe, bo znam kilku i chwalą sobie burmistrza.
Napiszesz to którzy, może być po inicjałach., a nie wiem ty się pewnie burmistrza boisz i nie napiszesz? :) Ciekawe co wymyślisz, aby nie odpowiedzieć na to pytanie? :D

Kablarzem nie jestem a twojego burmistrza to się tak boję jak słoń myszy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 23:43
A można wiedzieć za co piłkarze Chrobrego chwalą burmistrza?
~~ niezalogowany
7 lipca 2017r. o 7:15
Co ja czytam: czy ktoś się boi burmistrza, uczciwość burmistrza i urzędników - nie których poddawana pod wątpliwość , rozrzutność i td. To po jakom cholerę go ciągle wybieracie ?
~~ niezalogowany
7 lipca 2017r. o 11:17
~~ napisał(a): Jedno wiem, jak będziecie się tak dalej zachowywać to burmistrza na pewno nie zmienicie. Amatorka na całego, żadnych sensownych spraw nie załatwiacie, piszecie o wszystkim, a tak naprawdę o niczym, rozmydlacie tematy.... Amatorka

A co ma załatwiać ? 1/ sprawa kamienicy ? co mam myśleć skoro Policja i Prokuratura umarza postępowania ? Dla Policji i Prokuratury nie liczy się ,że zagrożenie dla życia i zdrowia , że ogromne straty finansowe,
2/ działki : jak znam życie "papiery byli w porządku", będzie umorzone.
To ci co ujawniają nieprawidłowości to w tym kraju są ścigani przez tak zwane prawo. Puki co to dobrze ,że nagłaśnia może dotrze do kilku osób co się dzieje. Wszystkich może nie postawicie przed sądem. Chociaż macie i nasze pieniądze i prawników za nasze pieniądze przeciwko nam.
~~xyz niezalogowany
7 lipca 2017r. o 19:55
Ten człowiek który publicznie obraził Radnego Powiatu jest tchórzem bez wychowania i zero kultury liczę ,że sprawa będzie miała finał w Sądzie .
~~ niezalogowany
8 lipca 2017r. o 8:55
~~xyz napisał(a): Ten człowiek który publicznie obraził Radnego Powiatu jest tchórzem bez wychowania i zero kultury liczę ,że sprawa będzie miała finał w Sądzie .

Prezydent : USA , Rosji ,Francji i inni oficjalnie podejmują polemikę w internecie z obywatelami swoich państw. Nasz burmistrz jedynie na sesjach wyda z siebie kilka "mądrości" , na festynach i przyjęciach, no i ktoś w jego imieniu uprawia hejt.

Nie godni jesteśmy ?
~~ niezalogowany
8 lipca 2017r. o 18:56
~~ napisał(a):
~~xyz napisał(a): Ten człowiek który publicznie obraził Radnego Powiatu jest tchórzem bez wychowania i zero kultury liczę ,że sprawa będzie miała finał w Sądzie .

Prezydent : USA , Rosji ,Francji i inni oficjalnie podejmują polemikę w internecie z obywatelami swoich państw. Nasz burmistrz jedynie na sesjach wyda z siebie kilka "mądrości" , na festynach i przyjęciach, no i ktoś w jego imieniu uprawia hejt.

Nie godni jesteśmy ?

Chyba nie sądzisz ,że ten chamski wpis nie jest dziełem przypadku .
~~ niezalogowany
8 lipca 2017r. o 22:52
Na ładny wygląd trzeba długo pracować.A chłop ze wsi nie ma na to czasu,bo roboty tyle ,że nie wiadomo w co ręce włożyć.Wnoszę o ukaranie ,tego co takie bzdury pisze.itera jest całkiem do rzeczy chłop.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza