Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
MZGK odda pieniądze?
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:02
przykro mi ale patrząc ba tego pana nasuwa mi się tylko jedno" Człowiek głupi jest bliskim krewnym zwierzęcia, bo równie jak ono nie ma żadnych wątpliwości."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:07
Czy to oznacza, że koszt utrzymania grobu murowanego na naszym cmentarzu, powinien być niższy niż zwykłego grobu ziemnego?
Czy może od momentu powstania grobowca, płaci się więcej za użytkowanie wieczyste, a następna opłata dopiero za ok. 100 lat?
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:13
Nie mogę się zalogować, więc się nie podpisałam pod pytaniami. ela
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:13
może pan radny napisał by ile ma spraw on sam w prokuraturze?
Dariusz Mucha nie posiada żadnych spraw w prokuraturze jak wiemy zgłosił kilka spraw w trybie prawdopodobnego popełnienia przestępstwa przez innych. Sprawy są w toku .Jak masz informacje, że coś jest nie tak, to napisz sam i podpisz się imieniem i nazwiskiem , Jak znam pana Dariusza to zapewne uzyskamy odpowiedź. Warto przypomnieć działanie nijakiego J. Mał. ( który aby przypodobać się swoim poplecznikom próbował zwady z panem Muchą, jeśli Ci o to chodzi to przepadł na rozgrzewce). Tak teraz będziecie opluwać. Onieś się do sprawy a nie do Pana Muchy
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:18
~~ napisał(a): przykro mi ale patrząc ba tego pana nasuwa mi się tylko jedno" Człowiek głupi jest bliskim krewnym zwierzęcia, bo równie jak ono nie ma żadnych wątpliwości."

Pan Mucha nie ma wątpliwości w tej sprawie bo ma potwierdzenie trafności oceny sytuacji w na bolesławieckim cmentarzu przez Prokuraturę Bolesławiecką. A ty zapewne patrzysz z pozycji odchodzącej kliki zorganizowanej na użytek odchodzącej władzy - współczuję Ci.
~~Uczen niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:19
Brawo Brawo Brawo tylko tacy radni są nam potrzebni !
~~jan niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:24
już dość tego matactwa i dość pięknego romanowa za dużo układów matactwa i kombinatorstwa pani gabrysiakowa od dawna pracuje w renusie a dopiero teraz sa nabory siedzi na stanowisku kierowniczym i bierze kasę tylko dlatego ze jej stary to starosta ciekawe co on obiecał renusowi za nasze pieniądze
~~ niezalogowany
6 lipca 2017r. o 12:25
Dużo tu różnych ~~, ale czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytania:
Czy to oznacza, że koszt utrzymania grobu murowanego na naszym cmentarzu, powinien być niższy niż zwykłego grobu ziemnego?
Czy może od momentu powstania grobowca, płaci się więcej za użytkowanie wieczyste, a następna opłata dopiero za ok. 100 lat?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.