falco napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a):
A tak się chłopina żegnał. A tak się zarzekał, że nigdy, przenigdy już pisać nie będzie.
No i nie wytrzymał :|
nie on jeden ... :D
a może zamiast tego jadu napisz czy czasem właśnie nie PanM pisał o ''wałach '' już kilka lat wstecz?
ale wy woleliście czepiać się jego przynależności do RP i tworzenia na podstawie tego otoczki skandalu
dzisiaj wychodzicie na ...(zmoderowano :D )
oby było jasne -ja też krytykowałem niektóre posunięcia PanaM ale było to związane z inną sprawą ...
dzisiaj znając osobiście Przemka ,muszę przyznać że w kilku kwestiach się myliłem ...
Nie ty decydujesz o czym, i na jaki temat piszemy.
~~FFF napisał(a): Ode mnie też chcieli wyrwać kasę za grób dwu osobowy wymurowany ale się nie dałem :D
Dz.U. 1959 Nr 11 poz. 62
USTAWA
z dnia 31 stycznia 1959 r.
o cmentarzach i chowaniu zmarłych.
Według tejże ustawy (art. 7 ust 3) przepis o opłacie przedłużającej dzierżawę miejsca grzebalnego nie dotyczy
grobów murowanych przeznaczonych do pomieszczenia zwłok więcej niż jednej osoby, a także urn zawierających szczątki ludzkie powstałe w wyniku spopielenia zwłok.
- prosty zapis prawda, a prawnik mzgk w tej kwestii miał inne zdanie i to jego słuchał pan Bakalarz
~~Moldy napisał(a): To dlaczego ten Pan jeszcze pracuje w MZGK ?
~~Moldy napisał(a): To dlaczego ten Pan jeszcze pracuje w MZGK ?
~~ napisał(a):falco napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a):
A tak się chłopina żegnał. A tak się zarzekał, że nigdy, przenigdy już pisać nie będzie.
No i nie wytrzymał :|
nie on jeden ... :D
a może zamiast tego jadu napisz czy czasem właśnie nie PanM pisał o ''wałach '' już kilka lat wstecz?
ale wy woleliście czepiać się jego przynależności do RP i tworzenia na podstawie tego otoczki skandalu
dzisiaj wychodzicie na ...(zmoderowano :D )
oby było jasne -ja też krytykowałem niektóre posunięcia PanaM ale było to związane z inną sprawą ...
dzisiaj znając osobiście Przemka ,muszę przyznać że w kilku kwestiach się myliłem ...
Nie ty decydujesz o czym, i na jaki temat piszemy.
napiszcie co się dzieje z panem M ???