Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znicze przed Sądem Rejonowym
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2017r. o 17:50
To ja już dzwonię do Straży Pożarnej , bo budynek sondu może spłonąć o dwudziestej i spora grupa urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie nie będzie miała gdzie jutro pracować ... o ile można nazwać to pracą. Mógłbym rzucić kilka nazwisk , tych co pod paznokcie próbowali i próbują mi wleźć ... ale milczenie jest złotem.

Taka " dobra zmiana " bardzo mi się podoba :] A Ciebie Redakcjo Bolec.info oskarżam o wazeliniarstwo :) Kijowski dupy dał na lewych fakturach. Schetyna dupy dał za kasę Sorosa . Czy sendziowie obecnych sondów , niezależnie od płci wyznaczą karę ? Wszak operujecie na Kodeksie Karnym rodem z Prus ... z trzydziestego czwartego roku.

A... i jeszcze komornicy sondowi. Panie Z ... ziobro , zet jak zapomniał pan o tych hienach :D
Nie może być tak , że pajac w majestacie prawa ustalonego przez głupków zabiera to , co nie należy do niego i jeszcze ta prowizja ... sto procent :|

Do roboty panie Zet , ja suweren panu każę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 17:51
Może PiS przegina bo moim zdaniem powinien zmieniać procedury a nie struktury. Z drugiej strony to miałem okazję być nie słusznie posądzony i przez dwa lata upokorzeń mnie i mojej rodziny uzyskałem w sprawie oczywistej uniewinnienie.
Myślę ,że czas na reformę nie udolnych sądów i zbyt zbliżonych do biznesu i samorządów.
Na reformę sądownictwa mówimy - nie , na skrócenie kadencyjności wójtów - nie to jak walczyć z układami jak one mimowolnie się zawiązują ? JAK SIE CZEGOŚ NIE ODŚWIERZA TO SIĘ PSUJE .

Ja pod sąd ze zniczem nie pobiegnę!!
~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 17:54
~~ napisał(a): żeby nie być gołosłownym - art 180. p.5

a kuku

''Sejm uchwalił dwie ustawy (o Krajowej Radzie Sądownictwa i ustroju sądów powszechnych), podporządkowujące sądownictwo Zbigniewowi Ziobrze.
Dzisiaj nad ustawami będzie pracował Senat. Opozycja nie wyklucza blokady obrad Senatu.
W Sejmie jest kolejny projekt ustawy – o Sądzie Najwyższym. Ten pomysł jest uznawany za jeszcze groźniejszy.
Wyrzuceni zostaną dotychczasowi sędziowie Sądu Najwyższego. Na stanowiskach pozostaną jedynie ci, których wskaże minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro.''
14505
DP
16 lipca 2017r. o 18:04
~~ napisał(a): Może PiS przegina bo moim zdaniem powinien zmieniać procedury a nie struktury. Z drugiej strony to miałem okazję być nie słusznie posądzony i przez dwa lata upokorzeń mnie i mojej rodziny uzyskałem w sprawie oczywistej uniewinnienie.
Myślę ,że czas na reformę nie udolnych sądów i zbyt zbliżonych do biznesu i samorządów.
Na reformę sądownictwa mówimy - nie , na skrócenie kadencyjności wójtów - nie to jak walczyć z układami jak one mimowolnie się zawiązują ? JAK SIE CZEGOŚ NIE ODŚWIERZA TO SIĘ PSUJE .

!

z tego wynika że ''pas cnoty'' jest szkodliwy :|
~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 18:07
~~ napisał(a):
~~Leśne R_uchadło bez córki leśniczego napisał(a):

Senatorowie o godzinie 2.30 przyjęli bez poprawek zmiany w ustawach o sądach. Skąd ten pośpiech władzy? (...) Chodzi o jednego z ministrów, politycznych bonzów PiS.

Nie wyszli z budynku Senatu, dopóki nie przyjęli ustawie o Krajowej Radzie Sądownictwa oraz ustroju sądów powszechnych.

Rozpatrzenie wniosków do ustawy senackiej komisji praw człowieka zajęło... 10 minut.

Tymczasem jeszcze w środę wieczorem do Sejmu wpłynął kolejny projekt ustawy autorstwa PiS. Chcą, aby sędziowie Sądu Najwyższego przeszli w stan spoczynku, z wyjątkiem wskazanych przez ministra sprawiedliwości.

niezwykły pośpiech w pracy.

– Wynika on z niektórych bardzo ważnych dat, jakie są na horyzoncie. Między innymi rozpatrzenia przez Sąd Najwyższy na początku sierpnia kasacji w sprawie ułaskawienia Kamińskiego (Mariusza ) i jego kamratów.

Jak wiadomo, zespół siedmiu sędziów Sądu Najwyższego, rozpatrując pytanie prawne dotyczące tego, czy prezydent może ułaskawiać osobę nieprawomocnie skazaną, powiedział, że nie.

Prezydent może ułaskawić "niewinnego"? Wystarczy odpowiedzieć sobie na to pytanie. Wiadomo jakie zagrożenie dla pisu stanowią sędziowie SN - niezależni.

~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 18:07
DP napisał(a):
~~ napisał(a): Może PiS przegina bo moim zdaniem powinien zmieniać procedury a nie struktury. Z drugiej strony to miałem okazję być nie słusznie posądzony i przez dwa lata upokorzeń mnie i mojej rodziny uzyskałem w sprawie oczywistej uniewinnienie.

!

z tego wynika że ''pas cnoty'' jest szkodliwy :|

Rozsadna wypowiedz kobiety.
~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 18:18
Pannazdzieckiem napisał(a): To ja już dzwonię do Straży Pożarnej

Wy to z Ziobrą po "jednych pieniądzach". Najlepiej zadzwoń jeszcze na pały. On też miał podobne skłonności - nagrywał, zbierał "gwoździe. Poczytaj relacje jego kolegów z którymi mieszkał w akademiku.

"Posłusznie melduję", " nie wiem czy to ważne ale..." - to stare działanie donosicieli.
~~ niezalogowany
16 lipca 2017r. o 18:23
~~ napisał(a): JAK SIE CZEGOŚ NIE ODŚWIERZA TO SIĘ PSUJE .

Trybunał Konstytucyjny już odświeżyli.

Nie biegnij pod SR - biegnij do szkoły "ODŚWIERZYĆ" się.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.