#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 lipca 2017r. o 19:13
~~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): To ja już dzwonię do Straży Pożarnej
Wy to z Ziobrą po "jednych pieniądzach". Najlepiej zadzwoń jeszcze na pały. On też miał podobne skłonności - nagrywał, zbierał "gwoździe. Poczytaj relacje jego kolegów z którymi mieszkał w akademiku.
"Posłusznie melduję", " nie wiem czy to ważne ale..." - to stare działanie donosicieli.
Nie wiem , na kogo Zbynio donosił . Nie studiowałem . Nawet matury nie mam ... ale przypominam sobie , jak Ryży Olsen , król Europejsatego państwa kazał palić świeczki za banderowców , Nie mam nic przeciwko Ukraińcom , to tacy sami Ludzie jak my , Polacy.
Ale to palenie świeczek wqurwia mnie po prostu , bo oznacza lemingozę w Umysłach , które szanuję. Lemingoza to taka choroba ... że mutacja genetyczna zwana rakiem , onkolodzy chemią leczą ;) ... to jest taka choroba , której wyleczyć się nie da ... chemią.
Można tą chorobę wyleczyć tylko i wyłącznie myśleniem :)
Nota bene ... ciekawym ilu przyjdzie ze świeczkami pod sond ? Mam nadzieję , że zaraz po dwudziestej Pierwszy w powiecie doniesie policzywszy wpierw :D
Do boju Maniek i Kaźmisz :)
Na rozluźnienie Jaromir :)
Śmiech to zdrowie , a muzyka łagodzi obyczaje :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Chyba przyjdę i przyłączę się do akcji i odpalę race (fajerwerki), aby w huku rozpierdzieliło się to towarzystwo wzajemnej adoracji. Sędziowie niezatapialni i nie do ruszenia – nawet w przestępstwach pospolitych- tylko przekrętasom są potrzebne takie prawa i immunitet. Sami sądzą w swoich sprawach – zdziczenie i poplątanie zasad.
I bardzo dobrze ze rozwala te kliki przydało by się jeszcze żeby mogli zmienić prezydenta miasta,starostę i rozwalić ta sitwę i kolesiostwo w naszym mieście brawo PIS może nie było by takich paranoi jak płatny członek to jest żenada ze utrzymujemy taki twór kolesiów może na prezesów spółek będą wybierani ludzie kompetentni a nie koleś z ceramiki na prezesa PKS żenada nawet na murarza musisz mieć kwalifikacje w danym kierunku a żeby zostać prezesem PKS wystarczy być kolega starosty BRAWO PIS ROZWALIĆ TA SITWĘ.
~~ja napisał(a): I bardzo dobrze ze rozwala te kliki przydało by się jeszcze żeby mogli zmienić prezydenta miasta,starostę i rozwalić ta sitwę i kolesiostwo w naszym mieście brawo PIS może nie było by takich paranoi jak płatny członek to jest żenada ze utrzymujemy taki twór kolesiów może na prezesów spółek będą wybierani ludzie kompetentni a nie koleś z ceramiki na prezesa PKS żenada nawet na murarza musisz mieć kwalifikacje w danym kierunku a żeby zostać prezesem PKS wystarczy być kolega starosty BRAWO PIS ROZWALIĆ TA SITWĘ.
Nie jestem zwolennikiem żadnej partii. Pamiętam dawne czasy i nie życzę aby ten zły stan zniewolenia poznali młodzi ludzie. Jak się ma wszystkie wolności i się nie wie co znaczy ich nie mieć to się żartuje i szydzi ze wszystkiego. To nie są żarty, obyście nie poznali tych wspaniałych wartości życia szczęśliwie panującej nam partii przewodzącej.
Prawda jest taka że od PRL w sądownictwie nic się nie zmieniło.
Mam nadzieję że redakcja zrobi fotki zniczy, to będzie dobra próbka gdzie Polacy mają ten dramat elyt.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.