~~czujny aligator niezalogowany 27 lipca 2017r. o 15:02
Platformie zaczynają drastycznie spadać sondaże, w związku z tym Tusk postanawia chwycić się ostatniej deski ratunku - pomocy z góry. Modli się więc:
- Panie Boże, wiem, miałem nie klękać przed księdzem, ale jeżeli przegram wybory i ludzie odkryją ile ukradliśmy, to mnie zabiją. Proszę, pomóż mi...
Nieoczekiwanie odzywa się Bóg:
...- Donek, nigdy cię za bardzo nie lubiłem, ale niech ci będzie. Uradowany premier zwołuje konferencję prasową nad jeziorem i mówi:
- Jestem prawdziwym cudotwórcą i zaraz to udowodnię. Zobaczycie, będzie wam się żyło lepiej!
Podchodzi do jeziora i zaczyna chodzić po wodzie. Czeka na aplauz, zamiast tego leci kamień. Drugi, trzeci, w końcu cała lawina. Donald wpatruje się zdziwiony, a ludzie krzyczą: I to ma być premier? Nawet pływać nie umie!
~~hujowe państwo pis niezalogowany 28 lipca 2017r. o 8:17
30 lat minęło, a zapora w Świnnej Porębie wciąż nie gotowa. Nie przeszkodziło to jednak, aby w środę 26 lipca uroczyście otworzyła ją premier Beata Szydło. Wydarzenie transmitowała m.in. stacja TVP Info. - To, co nie udało się przez niespełna 30 lat, udało się w niespełna dwa lata gdy rządzi PiS - mówiła.
Ludzie dają się robić w hooooja a pisowce jeszcze temu przyklaskują to rząd będzie stosował komunistyczne oszustwa.
"Podobno BeataSzydlo będzie dziś otwierać osadę w Biskupinie, a jutro zamek w Malborku."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.