Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brawo My!
~~Saa niezalogowany
25 lipca 2017r. o 9:26
Ja 3,14erdolę! Co za patologia!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
95
#poliusz nieaktywny
25 lipca 2017r. o 9:53
Gimnazjum widać ma wakacje, na dwór chłopcze wyjdź,dotleń mózg bo siedzenie przed komputrem Ci wyraźnie szkodzi.
~~WWWW niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:38
najlepiej niech po znowu rządzi dalszemu rozkradaniu nie będzie końca. żle się działo za rządów po . nie jestem fanem pis-u ale chciałabym dać szansę . nie mają łatwego zadania bo ci którzy maja cos na sumieniu zrobią wszystko ..... a jest ich wiele i mają o co walczyć. chcę żyć w normalnym kraju gdzie za pensję mozna godnie żyć , a złodziejstwo będzie rozliczone a nie zamiecione pod dywan. co mi z takiej wolności jak kretacze maja dobrze a uczciwy człowiek wegetuje. ale my słyniemy z tego że duzo gadamy a mało robimy. no a jak ktoś chce coś zrobic to wtedy protesty krzyki . Oj Polacy Polacy....
PS. ZARAZ POSYPIĄ SIĘ NA MNIE GROMY , ALE MAM TO GDZIEŚ
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:57
Moje znajome lemingi zwołują się pod sądami do środy. Na razie. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że im nie chodzi o Polskę, sądy, prawa obywatelskie. Im chodzi tylko o obalenie rządu PiS. Po trupach!
~~Ciekawy niezalogowany
25 lipca 2017r. o 14:53
Czy te dzieci wiedzą po co tam są? Czy rodzice ich zabrali żeby była frekwencja większa
~~jaco niezalogowany
25 lipca 2017r. o 17:46
Panie Sas i reszta krzykaczy spod sądu, gdzie byliście wiosną 2015 r. gdy rządząca wówczas Platforma Obywatelska przepychała przez Sejm ustawę o zmianie ustawy o Sądzie Najwyższym?

Projekt zmian autorstwa PO dot. Sądu Najwyższego zakładał wprowadzenie kadencyjności sędziów SN, z zastrzeżeniem o ich wygaszeniu!

Proszę, oto dowód:
http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/druk.xsp?nr=3325

Hipokryzja KODziarzy i antyPiSu została obnażona! W tych demonstracjach nie chodzi o Polskę, o sądy, o sprawiedliwość. To jest cyniczna gra na obalenie rządu PiS i bezwzględna walka o powrót do koryta.
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 18:59
Witajcie w waszej bajce.

2900
#falco nieaktywny
25 lipca 2017r. o 19:29
[img=1501003749_tqjrzzw.png]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza