Mam pytanie do wyznawców PIS czy Polka która została wielokrotnie zgwałcona przez 4 zboczeńców w razie ciąży powinna urodzić to dziecko,??????????????????????
~~do dziwny niezalogowany 30 sierpnia 2017r. o 8:09
~~Dziwny jest ten swiat napisał(a): A ja mam pytanie czy pan lub pani piszący ten tekst powinno się ich dożywotnio zamknąć w szpitalu na Tysiąclecia ???
Mądre pytanie a na 1000 lecia to powinni dawno ciebie zamknąć Idioto .
~~San Escobar niezalogowany 30 sierpnia 2017r. o 9:58
Nie podskakiwać i tak będziecie przez 8 lat słuchać Jarosława Kaczyńskiego , wiece się skończyły paliwa coraz mniej , tylko pucz was ratuje Tyldy PO-wskie
PiS jest panem koniec basta , plucie jadem i obrazy to
Pasuje Frakcji-Zdrady
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.