'Jeśli jesteś nacjonalistą, ziejącym nienawiścią wobec innych, jeśli jesteś antysemitą, który publicznie pali kukłę Żyda, to już wiesz, że w państwie PiS włos z głowy ci nie spadnie. Właśnie potwierdziła to prokuratura w sprawach byłego księdza Jacka Międlara i Piotra Rybaka.
W PiS-owskim państwie wszystko jest postawione na głowie. Jurek Owsiak, szef Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jest ścigany przez ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego Zbigniewa Ziobrę. Powód? ( „Nie mów mi, kobieta lekkich obyczajow , że tu jest podwyższone ryzyko. Kłamiesz, kłamiesz, kłamiesz!”). Ten sam wymiar sprawiedliwości, podległy temu samemu ministrowi (i wiceministrowi Patrykowi Jakiemu, zwolennikowi kary śmierci) decyduje, że antysemita Piotra Rybak, który spalił kukłę Żyda na wrocławskim runku, nie idzie – zgodnie z postanowieniem sądu okręgowego – do więzienia. Sąd apelacyjny zdecydował inaczej.
Mało tego: kumpel Rybaka, , przechwala się, że decyzją Prokuratury Krajowej, akt skarżenia za nawoływanie do nienawiści na tle wyznaniowym i narodowościowym, został przeciw niemu wycofany. Obaj panowie, czując, że mają wsparcie kierownictwa Ministerstwa Sprawiedliwości mówią w specjalnie nagranym filmiku o „nocy cudów” w wymiarze sprawiedliwości. I grożą swoim przeciwnikom: „I co lewaki? Doszliście już do siebie? Idziemy po was i niebawem wsadzimy was za kratki”.''
lepiej dla ciebie popieprzony pseudo -klecho byś mi nie stanął na drodze ...
Dopisane 09.09.2017r. o godz. 20:04:
~~Do: Pana falco napisał(a): Bardzo Pana proszę. Kradzież jest przestępstwem. Intelektualna także. Zrodlo proszę podawać!. Czy to do Pana dotrze kiedykolwiek?
Ma Pan i tak już zła opinie wiec proszę jej nie pogarszac.
Prośba druga: żeby dobrze zrozumieć otaczającą nas rzeczywistość proszę codziennie wejść na portal idzpodprad you toube. Ostatni odcinek nosi tytuł "Tajemnice raportu do aneksu o likwidacji WSI".
Zrozumie Pan skąd, co, dlaczego, etc. Mówią bardzo zrozumiale.
Nie będzie Pan błądzil.
[/c
napiszę krótko ....ja ''Pan Falco ''
spadaj ...:)
dotarło?
kolejny raz zanim napiszesz coś do ''pana falco'' napisz gdzie są ci trzej ''cudownie ocaleni''
masz to na YT ?
:)
Zastosowana autokorekta