~~Juhas napisał(a): A już myślałem ze w kaftanie odwieźli San Escobara na Tysiąclecia ,a ten klakier PO-wski dalej nadaje ,
następne wydatki na świeczki czekają dla pseudo - opozycji Bolesławieckiej , jak to w życiu bywa jedni inwestują w Bilboardy inni w świeczki .San Escobar na prezydenta Bolesławca !!!!!! Hurrrrrra kto za ?????
~~policjant edek napisał(a):~~SCHETYNA I GOGO napisał(a): Występ podczas kolacji z udziałem Schetyny i klub go-go. Wydatki spółki
– Grupa Azoty Police w marcu 2015 roku zapłaciła 123 tys. zł plus VAT za występ zespołu Włodek Pawlik Trio, który grał podczas kolacji z udziałem ówczesnego ministra spraw zagranicznych Grzegorza Schetyny, w hotelu Hilton w Turcji. Na próżno szukać tej informacji na stronach MSZ.... CZYTAJ WIECEJ :
https://www.tvp.info/33929163/wystep-podczas-kolacji-z-udzialem-schetyny-i-klub-gogo-wydatki-spolki
pieknie i prawilne rzàdy POwcow ... szok
~~Do: Pana falco napisał(a): Bardzo Pana proszę. Kradzież jest przestępstwem. Intelektualna także. Zrodlo proszę podawać!. Czy to do Pana dotrze kiedykolwiek?
Ma Pan i tak już zła opinie wiec proszę jej nie pogarszac.
Prośba druga: żeby dobrze zrozumieć otaczającą nas rzeczywistość proszę codziennie wejść na portal idzpodprad you toube. Ostatni odcinek nosi tytuł "Tajemnice raportu do aneksu o likwidacji WSI".
Zrozumie Pan skąd, co, dlaczego, etc. Mówią bardzo zrozumiale.
Nie będzie Pan błądzil.
~~ania napisał(a): I tak trzymać!
~~wy napisał(a): ub-cy,sb-cy i inne bolki,nie będziecie już nikogo rozliczać.a jak POdskoczycie to się was przytnie równo z ziemią.
~~Juhas napisał(a): A już myślałem ze w kaftanie odwieźli San Escobara na Tysiąclecia ,a ten klakier PO-wski dalej nadaje ,
następne wydatki na świeczki czekają dla pseudo - opozycji Bolesławieckiej , jak to w życiu bywa jedni inwestują w Bilboardy inni w świeczki .San Escobar na prezydenta Bolesławca !!!!!! Hurrrrrra kto za ?????