~~Pawi Dereń napisał(a): Kto zabił szczury w piwnicy? Śledztwo "Zielonych" w toku!Kto pozbawił ciebie rozumu, śledztwo w toku!
~~Ciemnopopielata Mięta napisał(a): Jeżeli bobry są chronione prawem, to nie można do nich strzelać.
Kto narusza to prawo, powinien być ścigany.
Co ma do tego czyjaś opinia na ten temat albo brak zgody Zielonych?
Ja na przykład nie zgadzam się na zabijanie byków w okrutny sposób w Hiszpanii, na zabijanie ptaków przez skrzyła wiatraków i na zanieczyszczanie powietrza poprzez nieumiejętne palenie w piecach węglem, a to wszystko się dzieje.
~~Andrzej napisał(a): Ludzie słuchaj Donka, to bobry są winne powodzi .Bywa że i on sie myli , jak tym razem.
~~Kupiłem nick napisał(a): Taka ciekawostka.
Bobry jada się także w Kanadzie i na Alasce. Trafiają oczywiście głównie do burgerów. Jeśli ktoś poczuł się oburzony, to przypomnieć trzeba, że bóbr przed wiekami gościł i na polskim stole. Najsmaczniejsze są podobno bobrze ogony.
~~Kupiłem nick napisał(a): Taka ciekawostka.
Bobry jada się także w Kanadzie i na Alasce. Trafiają oczywiście głównie do burgerów. Jeśli ktoś poczuł się oburzony, to przypomnieć trzeba, że bóbr przed wiekami gościł i na polskim stole. Najsmaczniejsze są podobno bobrze ogony.
~~Pomarańczowobrązowa Sanwitalia napisał(a): Z tego co doczytałem jedynymi pewnikami są strzały w nocy i zniknięcie bobrów. Kto to powiązał ze sobą? Gdzie jakieś dowody? Ktoś znalazł jakieś truchło? Tylko gdybanie.zdjęcia nie widziałeś!! bobry były ,bobrów nie ma , to wystarczający dowód, na tych co mają broń.
~~Granatowoczarna Lobelia napisał(a): Bobry to szkodniki co wyjadają ryby i szczają do rzeki