~~Niebieskawa Kuningamia napisał(a): dawaj na ŁAJBĘ
masz u mnie dużą kawę ;)
3000 ...sukces
kiedyś w ten sposób wygrałem butelkę słodkiego wina u PanaM
A to ciekawe :) Spytam jutro PanaM , czy czuje się przegranym i postawił butelkę słodkiego wina ... Kunig ... kłunk ... kynigmania :) ... qurwa tego się nawet powtórzyć nie da :D
Wolę jednak Głupi Jasiu :) ... walcz dalej z Systemem komunistycznym . Tylko nie zapomnij o Altiero Spinellim , i jego manifeście z Ventotene , oraz jego poplecznikach , jak Piękna Angela i jej doberman Tusk. MultiKulti w morde kopani . Nie zapomnij o Mazowieckim i Kuroniu , Lewandowskim i Glapińskim . Nie mówiąc o tzw. Komisji Europejskiej i tym całym eurokołchozowym niby parlamencie .
Gratulować sukcesu Głupia Papugo w pastwieniu się nad jedną stroną tego samego MEDALU :) ... w powtarzaniu dezinformacji i propagandy. Przemo mawia tak ... starcza pamięć ... może nie domagać ... moja oczywiście ... mawia " żadna partia od końca drugiej Światowej nic nie zrobiła dla Polaków i Polek " . I zgadzam się tutaj z Przemem . Nie zgadzamy się w wielu kwestiach , On ateista , ja wiedzący , ale o wino jutro zapytam :)
Bolesławiec , to małe miasteczko , Ludzie się znają :)
Dobranoc :)
chamski chadziar ... żeby nie było , że automat Mańka nazwie mnie ... dajmy na to ... osowiały bluszcz :D
Dobranoc :)