~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj .
FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj .
FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]Dopisane 03.10.2019r. o godz. 22:08:FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj .FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
może ten wykres cię jeszcze bardziej podnieci
ah uh eh
~~Zielonożółta Lnica napisał(a):FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]Dopisane 03.10.2019r. o godz. 22:08:FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj .FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
ah uh eh
Sam widzisz szkodniku do czego żeście doprowadzili ,niedługo na SORze będzie się trzeba czekać tydzień bo nie będzie lekarza .
FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]Dopisane 03.10.2019r. o godz. 22:08:FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj
.
Jeszcze mi wklej swoją pisowską gębę to mnie uszczęśliwisz na maxa
ah uh eh
Sam widzisz szkodniku do czego żeście doprowadzili ,niedługo na SORze będzie się trzeba czekać tydzień bo nie będzie lekarza .
coś jeszcze ci wkleić Popaprańcu co poprawi ci humor
~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570134801_n8d3vti.gif]FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a):[img=1570133215_ja1ld9z.png]Dopisane 03.10.2019r. o godz. 22:08:FALUS napisał(a):~~Zielonożółta Lnica napisał(a): PIebiaki i Ziobraki to prawdziwa twarz PIsiorów[img=1570131971_vb7eizm.jpg]
A co może nie brakuje leków ,kolejki w szpitalach też się zmniejszyły bo za waszej kadencji zamknięto 69 szpitali palancie i następne czekają w kolejce .Tylko KOALICJA OBYWATELSKA może uratować ten chory kraj
.
Jeszcze mi wklej swoją pisowską gębę to mnie uszczęśliwisz na maxa
ah uh eh
coś jeszcze ci wkleić Popaprańcu co poprawi ci humor
~Żółtawa Surfinia napisał(a): PiS jest DO DUPY !!!